Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ένας Άραβας προσφέρει 1.000.000 δολλάρια για την μαύρη βασιλική τήβεννο που φόρεσε ο Μέσι



Για ένα εκατομμύριο δολλάρια (940.880 ευρώ) θέλει να αγοράσει Άραβας που κατάγεται από το Ομάν, την μαύρη διάφανη βασιλική τήβεννο που οι Καταριανοί οικοδεσπότες φόρεσαν στον Λιονέλ Μέσι πριν αυτός σηκώσει ψηλά το βαρύτιμο τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο μεγάλος τελικός έχει μόλις τελειώσει στα πέναλτι, με την Αργεντινή να νικάει την Γαλλία. Οι παίκτες και ο προπονητής της Αργεντινής έχουν φορέσει τα μετάλλια τους και τελευταίος έχει μείνει ο Λιονέλ Μέσι. Αφότου του δίνουν το μετάλλιο του, ο Εμίρης του Κατάρ, Σεΐχης Ταμίμ μπιν Χαμάντ Αλ Θανί, του φοράει μία μαύρη βασιλική τήβαννο, που στις αραβικές χώρες αποκαλείται bisht.

Λίγες μονάχα μέρες μετά, ο Άραβας Αχμέντ Αλ Μπαρουάν ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ότι είναι διαθετιμένος να δώσει 1.000.000 δολλάρια ώστε να περάσει στην κατοχή του το ρούχο.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.