Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ανεμβολίαστοι γιατροί: Επιστροφή από 1/1 με δύο rapid test την εβδομάδα και μάσκα υψηλής προστασίας



Με δύο rapid test την εβδομάδα, μάσκες υψηλής προστασίας και με εργασία σε τομείς όπου δεν υπάρχουν ευάλωτες ομάδες ασθενών επιστρέφουν από 1/1/2023 οι ανεμβολίαστοι γιατροί στα νοσοκομεία.

Οι τομείς στους οποίους δεν θα πρέπει να τοποθετούνται οι ανεμβολίαστοι γιατροί είναι: Μονάδες εντατικής φροντίδας, μονάδες νεογνών και κλινικές – τμήματα με ανοσοκατεσταλμένους ασθενείς.

Οι υπόλοιποι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί (νοσηλευτές, διοικητικό προσωπικό, διοικητικοί υπάλληλοι) επιστρέφουν με την υποχρέωση των δύο rapid test ανά εβδομάδα και με μάσκα υψηλής προστασίας, βάσει της εισήγησης της επιτροπής των εμπειρογνωμώνων.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

13 comments:

  1. Επιτέλους θα έρθουν οι αληθινοί ήρωες υγειονομικοί.Σας ευχαριστούμε πολύ για όλα .Χάρη σε σας υπάρχει ελπίδα.Καλη δύναμη κι επιστροφή!!!Είστε ήρωες μην το ξεχνάτε ποτέ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κοτες ψεκασμένες ήταν, ήρωες ήταν αυτοί που δουλεύανε

      Διαγραφή
    2. Με ψεκασμα και γραπα μαζι βλεπεις και την γη επιπεδη προσεχε μην τα μπερδευεις

      Διαγραφή
  2. Οι τομείς στους οποίους δεν θα πρέπει να τοποθετούνται οι ανεμβολίαστοι γιατροί είναι: Μονάδες εντατικής φροντίδας, μονάδες νεογνών και κλινικές – τμήματα με ανοσοκατεσταλμένους ασθενείς. ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ Ο ΨΩΡΙΑΡΗΣ ΧΩΡΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. *3:40 η ηλιθιότητα επαψε να ειναι προτερημα. Αυτοι που αρνηθηκαν την επιστημη δεν ειναι γιατροι. Ειναι τσομπανοι και γι αυτο θρηνουνε 35.000 νεκρους. Εσυ ακου τους νομπελιστες που βρισκονται στα θυμαρακια και οχι την συγχρονη ιατρικη που ανεβασε το προσδοκιμο ζωης του ανθρωπου στα 82-84 χρονια. Τα εμβολια μαζι με τα μετρα προφυλαξης ειναι η μονη λυση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον βλακα τον ψεκα δεν τον αλλάζεις αφήνεις την φύση να κάνει το έργο της

      Διαγραφή
    2. Αυτοι που αρνηθηκαν την επιστημη δεν ειναι γιατροι
      Όταν διαβάζεις κάτι τέτοια περνά από τη σκέψη σου ότι μπορεί να είσαι ο Κούλης ή ο Πλεύρης γιατί αυτό είναι το βασικό τους επιχείρημα.
      Μετά από αυτό: Ειναι τσομπανοι και γι αυτο θρηνουνε 35.000 νεκρους
      Μήπως επαληθεύεται αυτό που περνούσε από το μυαλό μου , γιατί απλά ο πρώτος αποποιείται οποιαδήποτε ευθύνη, βλέπε υποκλοπές, και απλά τις μεταθέτει σε άλλους.

      https://rumble.com/v235ifc-126228360.html
      Χαιρετίσματα και να προσέχεις την υγεία σου.

      Διαγραφή
    3. *11:33 ξερεις οτι λογω ημερων ειμαι υπερβολικα επιεικης με τους ηλιθιους. Επιμενω στο σχολιο μου γιατι αν αυτοι οι αναισθητοι τσομπανοι δεν παρεδιδαν τα οπλα ωστε να αποδυναμωθει το ΕΣΥ ισως τα θυματα ηταν λιγοτερα. Επειδη εχετε καμμενο στροφαλο και η ιντερνετικη σας επιστημοσυνη ειναι αθλια, καλα θα κανετε να σιωπειτε. Αλλωστε τα πτυχια ορισμενων απο εσας ειναι απο χωρες του πρωην ανατολικου μπλοκ και κοστισαν καποιες χιλιαδες μαρκα & δολλάρια. Το μεγαλο λαθος της κυβερνησης ηταν οτι δεν σας απελυσε αμμεσα. Το αμεσως επομενο μεγαλο εγκλημα της κυβερνησης ειναι οτι σας φερνει πισω. Φτανει πια με ολους εσας τους εγκληματιες που σκορπατε την λοιμωξη και μετα κοιμαστε με την συνειδηση καθαρη. Η συνειδηση σας ειναι ακρως βρωμερη και δικαιολογειτε ολους αυτους τους λιποτακτες. Οντως με την φυση δεν μπορεις να τα βαλεις γιατι ειναι ισχυρη. Αν ομως σκεφτεσαι παρα φυση γραφοντας και παραπεμποντας σε αρθρα του κ@λου εισαι αξιος περιφρονησης. Τους λιποτακτες στον στρατο πιστευω να γνωριζεις τι τους κανουν; Αν πιστευεις φυσικα στην Δημοκρατια, στο κρατος δικαιου, στην επιστημη, στην αξια της ανθρωπινης ζωης....

      Διαγραφή
    4. +1000!!! μπράβο φίλε καλή χρονια

      Διαγραφή
    5. Χρονια Πολλα σε ολο τον κοσμο και μπραβο στον contrach για τις θεσεις του.Συμφωνω απολυτα και ειδικα στην απολυση των ψεκασμενων φακελακηδων ιατρων που νομιζουν οτι τα νοσοκομεια ειναι ιδιοκτησια τους.Δεν γουσταρω να μου δινει συμβουλες ενας ανεμβολιαστος υγειονομικος οταν ειδικα τον πληρωνω εγω με τους φορους και τις κρατησεις μου.

      Διαγραφή
  4. Τους εμβολιασμένους που μπαίνουν μέσα θετική και μολύνουν τον κόσμο δεν λέτε τίποτε;λοιπόν κόψτε το παραμύθι που σας ταιζουν και ανοίξτε τα μάτια σας και δείτε πόσος κόσμος πεθαίνει κάθε μέρα ,και μη κοιμάσαι άλλο Έλληνα κοιμησμενε γιατί στα έχουν πάρει όλα και ακόμη μιλάς και πουλάς πνεύμα ,φτάνει πια γιατί έφτασε το τέλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τους εμβολιασμένους που μπαίνουν μέσα θετική και μολύνουν τον κόσμο δεν λέτε τίποτε;λοιπόν κόψτε το παραμύθι που σας ταιζουν και ανοίξτε τα μάτια σας και δείτε πόσος κόσμος πεθαίνει κάθε μέρα ,και μη κοιμάσαι άλλο Έλληνα κοιμησμενε γιατί στα έχουν πάρει όλα και ακόμη μιλάς και πουλάς πνεύμα ,φτάνει πια γιατί έφτασε το τέλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ψεκα τρέμει το χέρι και πατάς διπλά το πλήκτρο!!!! πάνε να το κοιτάξεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.