Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συναυλία Κώστα Μπίγαλη & Πωλίνας μετά τα εγκαίνια της 11ης Παραμυθούπολης στα Γιαννιτσά!



The 80s 90s PARTY is BACK!!! ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΙΓΑΛΗΣ & ΠΩΛΙΝΑ !!!

Ο Βασιλιάς και η Βασίλισσα των 80s και 90’ς επιστρέφουν και χαρίζουν ..αναδρομικά, το κέφι που στερηθήκαμε για τόσο καιρό...!!

Την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου, στις 9.00 το βράδυ, στα Γιαννιτσά (πεζόδρομος), ετοιμαστείτε για ένα live/party -ένα ταξίδι σε ανέμελες εποχές με ασταμάτητο χορό! Λίγο μετά τα εγκαίνια της φετινής Παραμυθούπολης, ο Κώστας Μπίγαλης και η Πωλίνα θα μας μεταφέρουν σε ένα μαγικό μουσικό ταξίδι, στο πιο feelgood 80’s και 90’ς party.

Κώστας Μπίγαλης… Πωλίνα… Το λατρεμένο ντουέτο, που πρώτοι καθιέρωσαν εδώ και μια δεκαετία την απόλυτη 80s 90s αναβίωση, με αμέτρητα sold out και ..ιστορικές βραδιές, έρχονται με φόρα.. διαλύουν κάθε φθινοπωρινή μελαγχολία και μας φτιάχνουν τη διάθεση με λατρεμένα α ν ε π α ν ά λ η π τ α τραγούδια και τη μοναδική αλληλεπίδραση τους με το κοινό, που πάντα στο τέλος δεν τους αφήνει να κατέβουν από τη σκηνή !!!
Ετοιμαστείτε για... «Πάμε για τρέλες στις Σεϊχέλες», «Μελισσούλα», «Του Αιγαίου τα Μπλούζ», «Ροζ Μπικίνι», «Ρίνα Κατερίνα», «Πους Απς», «Με την πρώτη ματιά», «Μπιρίμπα», «Η κόρη του περιπτερά», «Ράδιο αγάπη μου», «Γειτόνισσα», «Κυκλοφόρησε» και πολλά μα πολλά άλλα, για μια βραδιά που θα αργήσει να ξημερώσει!

Το καλύτερο δίδυμο 80s και 90s, έρχεται για να μας φέρει το ξέφρενο κέφι σε μια βραδιά με τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους, ανοίγοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο τις εκδηλώσεις στην 11η Παραμυθούπολη του δήμου Πέλλας!

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου
Εγκαίνια 11ης Παραμυθούπολης: Πάρκο Αγίου Γεωργίου, 7.30 μ.μ.
Συναυλία Κώστα Μπίγαλη -Πωλίνας: Πεζόδρομος, 9.00 μ.μ.




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Εγώ πάντως θα πάω, να ακούσω το Ρίνα Κατερίνα, μου θυμίζει μια παλιά γκόμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και η μελισσουλα είναι ωραίο κοματι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπίγαλη Πωλίνα ρε φίλε ελεοςςςςςςςςςς¡!!!!!!!!!!!!!!! Φέρτε Γωγώ τσάμπα να γουστάρουμε χαχαχαχαχα DECADENCE!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Ροζ μπικίνι" 👙👙👙!!! Η αισθητικη και η ποιοτητα του Δημου Πελλας με δυο ξεχασμενους απο τα αζητητα καλλιτέχνες. Τα μικρα παιδια και η νεολαια θα διασκεδασουν με τα ΚΑΠΗ τραγουδοποιους. Ισως αν φερνατε τον Μιχαλη Μενιδιατη και την Πολυ Πανου θα ησασταν λιγοτερο ξενερωτοι. Την επομενη φορα που δεν θα ειστε υπευθυνοι για την διοργανωση, η νεα δημοτικη αρχη δικαιουται να φερει ως σταρ της βραδιας την Σωτηρια Μπέλλου. Εσεις θα εχετε ως παρακαταθηκη και ενθυμιο το " ροζ μπικίνι". 👙👙👙

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ξένες γλώσσες γνωρίζουν Πως θα συνεννοηθούμε Παράδειγμα τη Μακεδονική γλώσσα Τώρα που θα τη διδαχθούμε διαδίκτυακα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.