Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος ο αστυνομικός για τον πυροβολισμό του 16χρονου



Ελεύθερος με απαγόρευση εξόδου από τη χώρα αφέθηκε μετά την απολογία του ο αστυνομικός που πυροβόλησε στο κεφάλι τον 16χρονο Ρομά, Κώστα Φραγκούλη. Ο κατηγορούμενος θα κληθεί ξανά για συμπληρωματική απολογία.

Το συμβούλιο Πλημμελειοδικών έκανε δεκτή την πρόταση του ανακριτή για την ποινική μεταχείριση του 34χρονου αστυνομικού της ομάδας ΔΙΑΣ που πυροβόλησε τον 16χρονο, κατά τη διάρκεια καταδίωξης. Οι τρεις δικαστές του Συμβουλίου έλυσαν τη διαφωνία εισαγγελέα- ανακριτή, λαμβάνοντας υπόψη τη δικογραφία που σχηματίστηκε πριν πεθάνει ο 16χρονος.

Υπενθυμίζεται πως μετά την απολογία του αστυνομικού ο εισαγγελέας ζητούσε  προφυλάκιση του κατηγορούμενου.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. Επιτέλους. Εύγε στους δικαστές που αποφάσισαν. Ελπίζω κάποτε να τελειώσει η ασυλία των ''Ρομά'' και να το σκέφτονται καλύτερα όταν πάνε να κλέψουν, βιάσουν, σκοτώσουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ασυλία και προνόμια -επιδόματα τα έδωσε ο μεγάλος ο λαϊκιστής ο Τσιπρας για κάτι χιλιάδες ψήφους, με ποσοστά 70-80% στα γκέτο τους οι ρομα τον τίμησαν.

      Διαγραφή
  2. Μπράβο συγχαρητήρια στη δικαιοσύνη που έβγαλε έξω το κάθε κοπρόσκυλο,βιαστές , παιδοφιλοι, δολοφόνοι όλοι έξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ε ρε Βέλγοι που σας χρειάζονται καθίκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ καλά έκαναν και τον άφησαν ελεύθερο , όταν οι Ρομά σκοτώνουν οι δικοί μας γιατί δεν μαζεύονται να στηρίξουν ε;;; Για απαντήστε με σκοτώνουν βιάζουν κλέβουν πουλάν ναρκωτικά και τίποτε κανείς δεν μπορεί να τους πειράξει , απαντήστε ολοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νεοελληνας, ο τυπος που δουλευει απληρωτες υπερωριες, που του ζητουν οι εργοδοτες τα επιδοματα και τις αποζημιωσεις μολις τα κανει αναληψη απο την τραπεζα, τον απολυουν χωρις προειδοποιηση πιστολιαζοντας τα δεδουλευμενα του αλλα ηδονιζεται με δολοφονιες ρομα επειδη τους εκλεψαν ενα εικοσαρικο.
    Παλι καλα που υπαρχουν οι Ρομα και ειναι αυτοι που ειναι. Και οι εργοδοτες χαρουμενοι και οι σκλαβοι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.