Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πυροβολισμός 16χρονου στη Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη αστυνομικός της ΔΙΑΣ για την αιματηρή καταδίωξη



Συνελήφθη και κρατείται με εντολή εισαγγελέα ο αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ που φέρεται να πυροβόλησε τον 16χρονο κατά τη διάρκεια καταδίωξης, τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη. Για απόπειρα ανθρωποκτονίας διώκεται ο αστυνομικός. 
Ο 16χρονος νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και έχει ήδη υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι για την αφαίρεση της σφαίρας. Η καταδίωξη, σύμφωνα με την αστυνομία, ξεκίνησε λίγο μετά τη 01:00 τα ξημερώματα, όταν ο νεαρός έφυγε από βενζινάδικο χωρίς να πληρώσει. 
Το όχημα του ανήλικου εντοπίστηκε από αστυνομικούς και στο ύψος της Συμμαχικής Οδού, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έπεσαν πυροβολισμοί και το φορτηγάκι που οδηγούσε ο 16χρονος εξετράπη της πορείας του και καρφώθηκε σε τοίχο.
Ο αστυνομικός που έχει συλληφθεί κρατείται με εντολή εισαγγελέα και την Τρίτη (06.12.2022) αναμένεται να οδηγηθεί στα δικαστήρια. Ο αστυνομικός της ΔΙΑΣ εντοπίστηκε λίγες ώρες μετά την αιματηρή καταδίωξη καθώς από την έρευνα προέκυψε ότι εκείνος ήταν που πυροβόλησε με το υπηρεσιακό του όπλο για να κάνει τον 16χρονο να σταματήσει. 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Καλά ξεμπερδέματα. Βρε αγόρι μου αξίζει να υποστείς τέτοια ταλαιπωρία για μια καταδίωξη. Εδώ δεν είναι Αμερική. Τώρα πρώτα θα σε καταδικάσουν οι ύαινες τα κανάλια και ύστερα καταιδρωμένη από πίσω η Δικαιοσύνη. Αυτό είναι το κράτος μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α καλά,απ' τη μια το μπαζουν απ' την άλλη το βγάζουν το καθίκι.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.