Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Πέλλας καταγγέλλει τον πυροβολισμό του 16χρονου που κατέληξε χθες



Η Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Πέλλας καταγγέλλει τον πυροβολισμό του 16χρονου από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος κατέληξε σήμερα (σ.σ. χθες) το πρωί, παρά τις μεγάλες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του Ιπποκράτειου νοσοκομείου, να κρατηθεί στη ζωή.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Πέλλας εκφράζει την συμπαράσταση του και τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του παιδιού.
Το τραγικό αυτό περιστατικό δεν είναι μεμονωμένο. Έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά
περιστατικών αστυνομικής βίας και αυθαιρεσίας, που εντείνονται το τελευταίο διάστημα,
παράλληλα με την ένταση της επίθεσης στα δικαιώματα των εργαζομένων, ενώ στη χώρα μας απλώνεται η ανέχεια από την ακρίβεια και την ενεργειακή φτώχεια.
Απαιτούμε να λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι και να αποδοθούν ευθύνες! Δεν θα
ανεχτούμε καμία συγκάλυψη! Δεν θα συμβιβαστούμε με την βαρβαρότητα!
Οι νοσοκομειακοί ιατροί θα συνεχίσουμε να δίνουμε την μάχη με όλες μας τις δυνάμεις, μαζί με όλο το λαό, για την προάσπιση της ζωής και της υγείας του, κόντρα στην ανέχεια, τον θάνατο, την εκμετάλλευση και την τρομοκρατία.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΠΕΛΛΑΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Αποστολίδης Χαράλαμπος
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Καραπαναγιώτης Κωνσταντίνος
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

17 comments:

  1. Αστυνομική βία Σαν δε ντρέπεστε Όταν έρχονται για νοσηλεία κρατάτε τη μύτη σας Διπλόκλειδωνεται τις τσάντες σας και ειδοποιείται το ΑΤ είναι καλά Φοβάστε και να μην ανοίξουν τα αυτοκίνητα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και λίγα τους είπες.

      Διαγραφή
    2. Η αστυνομική βία έχει ξεχειλίσει πλέον στον γιδοτοπο.
      Σκοτώνουν για 20 ευρώ λες και δεν υπάρχουν νόμοι να λογοδοτήσει για την παραβατικότητα του,σπάζουν στο ξύλο παιδιά στις πορείες γαμω την δημοκρατία σας,μπουζουριαζουν όποιον βρουν μπροστά τους, δημιουργούν οι ίδιοι φασαρίες.
      Έτσι είναι όταν βάζεις στην αστυνομία όλα τα χρυσαυγουλα χωρίς εξετάσεις δίχως εκπαίδευση μόνο κ μόνο για το ρουσφέτι της ψήφου.
      Ου να μου χαθείτε να χάνεστε άθλιοι έχετε το θράσος και σχολιάζετε κιόλας.

      Διαγραφή
    3. Συντρόφισσα
      Μην εξαπτεσαι,θα σου έρθει αίμα.
      Το γεγονός αρχικά ξεκίνησε όχι για τα 20€.
      Αλλά είδε ο θανών τα μηχανάκια των αστυνομικών και επέλεξε να κάνει την παραβατική του πράξη., γράφοντας στα παλιότερα των υποδημάτων του το κράτος την αστυνομία όπως κάνουν σχεδόν όλοι οι όμοιοι τού.
      Τώρα για την κατάληξη ας αφήσουμε την δικαιοσύνη να αποφανθεί.
      Και να μην ζητάμε με το ντε και καλά γκιλοτίνες και φυλακές.
      Αλήθεια.
      Δεν σας είδα να διαμαρτύρεσται για περιστατικά που προκάλεσε η κατά τ άλλα καταπιεσμένη φυλή των Ρομά

      Διαγραφή
  2. Ανακοίνωση του ΚΚΕ από τα λιντλ, πέσατε πολύ χαμηλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάνετε κρα ποια είναι τα πιστεύω και τα ιδεώδη σάς.
    Σαν να σας έδωσε δελτίο τύπου η Τζάκρη.
    Όταν θα ξαναέρθουν και θα σας τραμπουκιζουν στις Α' βοήθειες,να την πάρετε τηλέφωνο να έρθει να καθαρίσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μεγάλο ατόπημα του συλλόγου για τις δηλώσεις αυτές. Τώρα ποιος σας έβαλε δε με ενδιαφέρει. Αλλά καλό είναι προτού να μιλάτε να βουτάτε τη γλώσσα σας στο μυαλό. Ενώ στην αρχή είχατε κάποι αξιοπρέπεια με τις διώξεις των υγειονομικών σας, τώρα τη χάσατε τελείως. Για ένα τυχαίο, βλακώδες περιστατικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για το ποσοι πεθαναν στο νοσοκομειο Εδεσσας τα τελευταια 2 χρονια δεν εβγαλαν καμμια ανακοινωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οσοι σχολιαζετε αν δεν ειστε μπατσοι, ειστε ενα τσουρμο φασιστοειδη γουρουνια. Αν βρε τετραποδα παχυδερμα ο 16 χρονος δεν ηταν αθιγγανος αλλα το παιδι σας 'η καποιο συγγενιικο σας προσωπο θα γραφατε τις ιδιες βρωμοβλακειες; Ευχομαι αυτο που συνεβει στον ατυχο πιστιρικα να το νοιωσετε στην οικογενεια σας καποια στιγμη της ζωης σας για να δειτε το ποιον των καφρων που διαθετει η ΕΛΑΣ. Ο κ*λ* μπατσος δεν πρεπει να ξαναδει φως ηλιου ελευθερος αλλα πισω απο τα καγγελα γιατι ειναι ενας αναισθητος βρωμιαρης. Θα περασει καλα στις φυλακες οταν σκυβει για το σαπουνι το γουρουνι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα δικά μας παιδιά ρε βλακας δεν κάνουν αυτά που κάνουν οι ρομα και οι όμοιοι σου αναρχοαριστεροι απλυτοι

      Διαγραφή
    2. Όσο για το σκύψιμο και το σαπούνι που λες δεν είναι όλοι σαν εσένα

      Διαγραφή
    3. Δε νομίζω άλλος 16χρονος (πλην ρομά) να "έκλεβε" στα ίσια έναν ιδιώτη και να μην σταματούσε στην θέα και μόνο των αστυνομικών. Η άκρως παραβατική-θρασύτατη συμπεριφορά του ήταν αποτέλεσμα της γαλούχισής του από τους ομοίους του. Όσον αφορά το ευαίσθητο άτομο του 10:09 πολύ θα ήθελα να μας πει ποια θα ήταν η συμπεριφορά του απέναντι στον 16χρονο αν ο τελευταίος του έκανε καμιά μπούκα στο σπίτι. Θα φώναζε τότε τα "φασιστοειδή"; Ναί ή ού; Οι πονόψυχοι ιατροί (που το φακελάκι πάει φουλ και θεωρούν τα νοσοκομεία δικά τους μαγαζιά) θα βγάζανε καμιά ανακοίνωση για αλληλεγγύη στα θύματα των ρομά ή μούγκα; Άντε μας γίνατε όλοι δικαιωματιστές κι ευαισθητούληδες!

      Διαγραφή
  7. Μόνο που διαβάζεις όνομα καραπαναγιωτης καταλαβαίνεις τι συριζαιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εσύ 7:23 δεν θυμάσαι, επί συριζα τι ξύλο έριχναν αυτά τα φαιστοειδη όπως τα αποκαλεις.στους συνταξιούχους που διαδήλωναν για την μείωση της σύνταξής τους από τον Αλεξη; Οι ίδιοι αστυνομικοί ήταν ,αλλά τοτε δεν σας είδα να βγαλετε κάποια ανακοίνωση , ούτε όταν το Νοσοκομείο μας , μαζί με το Νοσοκομείο Αγρινιου πήραν την πρωτιά σε θανάτους από κορωνοιο, μουγκα στην στρουγκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εσείς που τώρα δύο χρόνια σκοτώνατε κόσμο μέσα στα νοσοκομεία βάση προτωκολλων τι να σας κάνουμε; Να σας κρεμάσουμε;άντε άντε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οπότε την επόμενη φορά που θα τα σπάσουν στο νοσοκομείο και θα σας επιτεθούν , δεν θα καλέσετε την βαρβαρότητα και την αυθαιρεσία στο χώρο εργασίας σας ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.