Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νύχτα επεισοδίων στη δυτική Θεσσαλονίκη με αφορμή τον τραυματισμό του 16χρονου που χαροπαλεύει



Επεισοδιακή ήταν η νύχτα στη Θεσσαλονίκη. Νεαροί προκαλούσαν επεισόδια, με αφορμή τον σοβαρό τραυματισμό 16χρονου Ρομά, μετά από πυροβολισμό αστυνομικού, πέριξ του σημείου που έγινε η καταδίωξη.
Στη 1.10, 50 άτομα έκλεισαν τη Συμμαχική Οδό και με ρίψεις πετρών προκάλεσαν φθορές σε οχήματα.
Από τις 02.30 μέχρι τις 04.30, δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα αν πρόκειται για τα ίδια άτομα, έκλεισε η Εγνατία Οδός στο ρεύμα προς Αθήνα μετά τα διόδια Ωραιοκάστρου καίγοντας λάστιχα στο οδόστρωμα. Η Τροχαία πραγματοποιούσε εκτροπές για να διευκολύνει την κυκλοφορία.
Στις 03.40 στην Εγνατία Οδό στο ύψος των Υψωμάτων 40 νεαροί ακινητοποίησαν φορτηγό και διαπληκτίστηκαν με τον οδηγό και προκάλεσαν φθορές στο όχημα.
πηγή: thestival
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Που είναι τα ματ να τους δείξουν;τις μαγικές τους τις κάνουν μόνο άλλου π.χ Αρειανούς στην Αθήνα,που εξάλλου δεν κάψανε και τίποτα τα παιδιά.ελατε να σας πάμε εμείς στο μετρό με ασφάλεια, τους είπαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.