Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αδικήματα και συμβάντα τελευταίου 24ωρου στην Κεντρική Μακεδονία



Σύμφωνα με την Αστυνομία τα αδικήματα και συμβάντα του τελευταίου 24ωρου που απασχόλησαν τις υπηρεσίες της Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης):

ΗΜΑΘΙΑ
Σύλληψη για ναρκωτικά
Συνελήφθη χθες (16 Δεκεμβρίου 2022) το μεσημέρι σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα που έγινε στην οικία του, με τη συνδρομή και του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών «ROXI» της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: · 3 νάιλον συσκευασίες με κάνναβη συνολικού βάρους 492 γραμμαρίων, που ήταν κρυμμένες μέσα σε ντουλάπα υπνοδωματίου και · 6 γυάλινα βάζα με κάνναβη συνολικού βάρους 660 γραμμαρίων, που ήταν κρυμμένα κάτω από χόρτα σε περιφραγμένο προαύλιο χώρο της οικίας. Συνολικά κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 1 κιλού και 152 γραμμαρίων. (Η υπόθεση συνοδεύεται από φωτογραφικό υλικό)

Εξιχνίαση κλοπών 
Από το Αστυνομικό Τμήμα Δίου – Ολύμπου σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 2 ημεδαπών γυναικών, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το μεσημέρι της 10ης Δεκεμβρίου 2022, με τη μέθοδο της απασχόλησης εισήλθαν σε σπίτι ηλικιωμένου σε περιοχή της Πιερίας και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ. 

ΣΕΡΡΕΣ
Εξιχνίαση κλοπών 
Από το Αστυνομικό Τμήμα Εμμανουήλ Παππά σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το χρονικό διάστημα από το καλοκαίρι του 2018 έως τον Μάιο του 2021 διέπραξε 3 κλοπές από κατάστημα, αποθήκη και οικόπεδο σε περιοχές των Σερρών, αφαιρώντας εργαλεία και μπαταρίες συνολικής αξίας 4.650 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση των παθόντων. Μέρος των κλοπιμαίων παρέδωσε σε ημεδαπό άνδρα έναντι αμοιβής, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία. Τα περισσότερα κλοπιμαία εντοπίστηκαν και αποδόθηκαν στους παθόντες.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.