Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ευχαριστήριο προς καθηγητές/τριες 3ου ΓΕΛ Γιαννιτσών - συνοδούς



Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημόσια τους καθηγητές/τριες του 3ου ΓΕΛ Γιαννιτσών, τον Διευθυντή κ. Δημητρίου Γεώργιο, κ. Ντιλούδη Σταύρο, κ. Σαλαμάνη Ιωάννη, κ. Λάζου Γεωργία, κ. Λαδά Σουλτάνα και κ. Γκαλέκα Αντώνιο για την υπομονή, την ευσυνειδησία, την αγάπη καθώς και για το ειλικρινές ενδιαφέρον που επέδειξαν, ως συνοδοί, απέναντι στα παιδιά μας, κατά την διάρκεια της πολυήμερης εκδρομής της Γ' Λυκείου στο Βελιγράδι-Βουδαπέστη- Βιέννη, επιδεικνύοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης.
Όλες αυτές τις μέρες της εκδρομής, οι παραπάνω καθηγητές, βρίσκονταν συνεχώς δίπλα στους μαθητές/τριες, με περισσό ζήλο (παρά την εξουθένωση της εκδρομής) γιατί γνώριζαν ότι τους εμπιστευθήκαμε εν λευκώ τα παιδιά μας, και δεν δημιουργήθηκε κανένα απολύτως ζήτημα!
Δυο λέξεις λοιπόν αρκούν ,για να περιγράψουν την αξιοσύνη αυτών των καθηγητών/τριών:
 ένα ηχηρό Συγχαρητήρια και ένα ταπεινό ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!..

Σερέτης Θεολόγος
Χρυσοστομίδου Παρασκευή
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Τους υποχρέωσε κανείς να συνοδεύσουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή και το εισιτήριο πλήρωσαν οι γονείς και τους ευχαριστούν κι απο πανω Μήπως να γίνει το αντίθετο Από τη στιγμή που αναλαμβάνει ένα σχολείο να πραγματοποιήσει ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ εκδρομή Γιατί να την πληρώνουν οι γονείς Υπάρχουν γονείς που δεν έχουν μόνο ένα παιδι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.