Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ειδική Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας



Το Δημοτικό Συμβούλιο Σκύδρας πρόκειται να πραγματοποιήσει στο Δημαρχείο, την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022 κι ώρα 14:00’, Ειδική Συνεδρίαση με μοναδικό θέμα την «Έγκριση Ισολογισμού κι αποτελεσμάτων χρήσης οικ. έτους 2021 κι Aπολογισμού Εσόδων – Εξόδων οικ. έτους 2021 Δήμου Σκύδρας».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Φυσικα και γνωριζεις κα. Δημαρχε των λουλουδιων (ανθοεκθεσης) οτι θα ειναι και η τελευταια σου πολιτικη πραξη. Ο νεος ΔΗΜΑΡΧΟΣ που ερχεται θα εχει αλλη φιλοσοφια και ουσια για την αυτοδιοικηση που ολοι οι πολιτες προσδοκουν και περιμενουν. Οι γλαστρες οπως εσυ καλα θα κανουν να κοσμουν τα μπαλκονια και οι ικανοι-οραματιστες να σηκωσουν τα μανικια για να προσφερουν ολα οσα εσυ στερησες σε ολους μας, στα παιδια μας, στην νεα γενια που ερχεται..." ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΎΓΕΝΝΑ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρουφα το αυγό σου

      Διαγραφή
    2. Και εσυ το "κωνειο" χαζουλη!! Το τι σας περιμενει δεν το γνωριζετε. Την ιδια φραση με σενα ελεγε η Ευα Καιλη και κοιτα που βρισκεται η ομορφια της. Νεοι Ανθρωποι - Νεες ιδεες - Νεα Αρχη για ΑΝΑΠΤΥΞΗ & ΕΥΗΜΕΡΙΑ στον τοπο που αγαπαμε, ζουμε, δουλευουμε, αναπνεουμε. Η ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ!!!

      Διαγραφή
  2. Γι'αυτό δεν σας θέλει ο κόσμος και η δήμαρχος φλερτάρει με το 80%...για την μικροψυχια σας και το αδικαιολόγητο μένος που βγάζετε τέτοιες μέρες. Καλά Χριστούγεννα σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητε/η 10:30 θεωρω οτι στα παιδικα σου χρονια σου ελλειψε το χαμογελο, το δικαιωμα να ονειρευεσαι και τωρα στα βαθια σου γεραματα βγαζεις τα απωθημενα σου γραφοντας μακακιες!!! Και μονο που δινεις αυτο το δυσθεορατο ποσοστο σε μια Δημαρχο ανυπαρκτη στα προβληματα της κοινωνιας των πολιτων, χρηζεις εκτος απο την συμπαθεια μου και ψυχολογικη υποστήριξη (μαλιστα απο εξειδικευμένο επιστημονα). Ο νεος ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ ερχεται και για το ποσο τον θελουν οι πολιτες θα το διαπιστωσεις συντομα. Η εποχη των Μαυρογιαλουρων αποτελει παρελθον πλεον και η πολη μας μαζι με τις κοινοτητες θα εισπραξουν αυτα που τοσα χρονια στερηθηκαν. Μας αξιζουν καλυτερα, μας αξιζουν περισσοτερα!!!

      Διαγραφή
    2. Ξέρουμε πολύ καλα ποιος Διαθέτει μικροψυχία, αδικαιολόγητο μενος και βλέπει φαντάσματα εδώ και χρόνια . Καλές γιορτες!

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.