Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έρχονται αλλαγές στις διοικήσεις των νοσοκομείων



Προσωπική αξιολόγηση κάνει, σύμφωνα με δημοσίευμα (powergame.gr), ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης σχετικά με τους διοικητές των νοσοκομείων. 
Ο υπουργός Υγείας φαίνεται ότι είναι έτοιμος να λάβει αποφάσεις τις επόμενες μέρες, που θα καθορίσουν την πορεία των νοσοκομείων, καθώς επίκειται "ανασχηματισμός" και δη τις επόμενες μέρες, καθώς μέσα στον Δεκέμβριο και στον Ιανουάριο λήγουν οι συμβάσεις και η θητεία των περισσότερων διοικητών και αναπληρωτών διοικητών. 
Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, για πρώτη φορά το Μαξίμου άφησε εν λευκώ τις αλλαγές στις διοικήσεις των νοσοκομείων στα χέρια του Θάνου Πλεύρη, δείχνοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στην αντικειμενικότητα της κρίσης του. 
Τυπικά οι κρίσεις γίνονται από ειδική επιτροπή η οποία αξιολογεί το έργο των διοικητών βάσει κάποιων παραμέτρων. Στη συνέχεια εισηγείται προς τον υπουργό την ανανέωση ή όχι της θητείας του κρινόμενου, εισήγηση η οποία δεν είναι πάντως δεσμευτική για την πολιτική ηγεσία. 
Να σημειωθεί πάντως ότι κάποιες αλλαγές σε "τιμόνια" νοσοκομείων (και από την ευρύτερη περιοχή μας) ενδεχομένως να γίνουν με επιθυμία των σημερινών διοικητών τους, είτε γιατί θέλουν να πολιτευτούν στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές (σε διαφορετικό νομό από εκεί που υπηρετούν για να είναι μέσα στα χρονικά περιθώρια), είτε στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου. Ίδωμεν!!!


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ.ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΕΣ ΚΛΙΝΙΚΩΝ ΚΤΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΕΥΡΗ!! ΑΧ!! ΒΑΧ!! ΡΕ ΜΗΤΣΟ ΤΟΝ ΠΛΕΥΡΗ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ!! ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΣΟΚΑΡΟ ΑΛΛΑ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΣΤΕΡ ΣΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ!! ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΣΦΑΓΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΠΟΙΟ "89 ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟ "23 ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟ "33!! ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ. ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΦΙΝΓΚ ΚΑΙ ΘΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙ Η ΤΣΕΠΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ. ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΉΜΙΑ ΘΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΠΟΤΕ ΜΙΑ ΒΟΥΝΟ ΜΙΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΒΑΛΕ. ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΧΑΒΑΛΕ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.