Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επίσκεψη Χρήστου Παπαστεργίου στο Δήμο Παιονίας



Την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστος Παπαστεργίου επισκέφτηκε τον δήμαρχο Παιονίας Κώστα Σιωνίδη.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Πολυκάστρου κράτησε 45 λεπτά και κατά την διάρκεια της , συζητήθηκαν διάφορα θέματα που απασχολούν τον δήμο, τρέχοντα και διαχρονικά , για τα οποία ο κ. Παπαστεργίου ζήτησε να ενημερωθεί από τον κ. Σιωνίδη.

Το προσφυγικό, η ΠΑΘΕ, Τα διόδια, η γέφυρα του Αξιού, το τελωνείο των Ευζώνων, τα Περιφερειακά έργα στο Δήμο, η τουριστική προβολή και οι χρηματοδοτήσεις δράσεων , η έλλειψη συγκοινωνίας στα δυσπρόσιτα χωριά, η απαγόρευση χρήσης των λεωφορείων του δήμου για εξυπηρέτηση των κατοίκων και η υποστελέχωση των υπηρεσιών ήταν μερικά από τα θέματα που συζητήθηκαν.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.