Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θ. Τζάκρη: ''Συναγερμός μπροστά στην απειλή για το Νοσοκομείο της Έδεσσας''



Επισκέψεις στα Νοσοκομεία Έδεσσας και Γιαννιτσών

Η βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κ. Θεοδώρα Τζάκρη συνοδευόμενη από τον Γραμματέα της Νομαρχιάκης Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κ.Γιώργο Σγουρούδη πραγματοποίησε σήμερα 30 Δεκεμβρίου 2022 επισκέψεις στα Νοσοκομεία Έδεσσας και Γιαννιτσών και πραγματοποίησε συναντήσεις εργασίας με τους Διοικητές κ. Χρήστο Δόνστιο και Βαγγέλη Λόγγο αντίστοιχα, ενώ αντάλλαξε ευχές με το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό των δύο νοσοκομείων.

Η κ.Τζάκρη στην συνάντηση της με τους δύο διοικητές μετέφερε την ανησυχία της καθώς και των πολιτών της Πέλλας για τις δηλώσεις του Υπουργού Υγείας κ. Πλεύρη σε πρόσφατο ιατρικό συνέδριο αναφορικά με την εφαρμογή του προγράμματος δήθεν «εξορθολογισμού» των νοσοκομείων της χώρας και το μπαράζ δημοσιευμάτων σε διάφορες εφημερίδες που αυτό προκάλεσε, βάσει των οποίων μέσα στην ομάδα των πρώτων πέντε νομών που αφορά το σχέδιο συγχώνευσης των Νοσοκομείων συμπεριλαμβάνεται και ο νόμος Πέλλας και συγκεκριμένα το Νοσοκομείο Έδεσσας.

Επεσήμανε στους δύο διοικητές τις βαριές υγειονομικές αλλά και αναπτυξιακές συνέπειες για ολόκληρη την Περιφερειακή Ενότητα από την υλοποίηση μιας τέτοιας αυθαιρεσίας εις βάρος της Πέλλας, που μετά την κατάργηση της Πανεπιστημιακής Σχολής της Έδεσσας (και μάλιστα για δεύτερη φορά μέσα σε έξι χρόνια) και την παραπομπή της καθέτου συνδετήριας οδού με την ΕΓΝΑΤΙΑ, του Φράγματος Αλμωπαίου (Καλής) και της τελωνειακής πύλης των Προμάχων στις καλένδες καταδικάζεται από την κυβέρνηση της ΝΔ σε αναπτυξιακή υστέρηση.

Τέλος τους επεσήμανε ότι θα πρέπει και οι ίδιοι ως Διοικητές των δύο Νοσοκομείων να ζητήσουν εξηγήσεις από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας για τα δρομολογημένα και τους υπενθύμισε την υποχρέωσή τους να διατρανώσουν την πλήρη αντίθεσή τους στο καταστροφικό αυτό σχέδιο.








Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Μου ακούγεται σαν το γνωστό από ταινία: Κύριοι γρηγορείτε το νοσοκομείο της Έδεσσας κινδυνεύει.
    Αλήθεια γιατί απειλείται αυτό της Έδεσσας και όχι των Γιαννιτσών;
    Προφανώς οι αποφάσεις έχουν παρθεί και το φέρνουν σιγά σιγά.
    Δεν υπάρχει πρόβλημα να το πουν ευθέως μια και δεν υπάρχει καμία περίπτωση να υπάρξουν αντιδράσεις.
    Πώς το είπε ένας δημοτικός άρχοντας;
    Δεν είμαι αισιόδοξος.
    Έτσι απλά και καθάρισε.
    Δεν μας λέει όμως η ντόρκα ποιοι με τις ενέργειες τους τόσα χρόνια συνέβαλαν στην αναβάθμιση του νοσοκομείου Γιαννιτσών και ταυτόχρονα ουσιαστικά στην υποβάθμιση αυτού της Έδεσσας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτή η κολοτουμπα

      Διαγραφή
    2. Δε ξέρω τι λες εσύ αλλά ξέρω σίγουρα ότι αξονικός τομογράφος που ήταν ανύπαρκτος στο Έδεσσας μπήκε επί Σύριζα.
      Αυτό δε νομίζω πως είναι υποβάθμιση σε μνημόνια χρόνια.

      Διαγραφή
  2. Κοίταξε ποια μηλαει. Ποίος έχασε την ντροπή να την βρεις εσύ. Εσύ μηλάς για δρόμο για φράγμα για νοσοκομια. Η ιθικη υπευθινη για όλα και τα 4 μνημόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. EΔΩ ΓEΛANE ΓIA TOYΣ OMHPIKOYΣ KABΓAΔEΣ TZAKPH- ΣHΦAKH ΓIA TON AΞONIKO TOMOΓPAΦO. ΓIA 200 XIΛIAΔEΣ EYPΩ. OTAN OI AΛΛOI KANANE THN NEA ΠTEPYΓA TOY NOΣOKOMEIOY EΔEΣΣAΣ ME 12 EKATOMMYPIA. ΦIΛE MHN TO KOYPAZEIΣ H NTOPKA BAPIΔIO KAI AΠOTYXIA ΓIA THN ΠEΛΛA .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.