Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δήμος Παιονίας: Βράβευση μαθητών πολύτεκνων οικογενειών που εισήχθησαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση



Την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2022, ο δήμος Παιονίας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Πολύτεκνων Γονέων Ν. Κιλκίς πραγματοποίησε τελετή βράβευσης προκειμένου να βραβευτούν μαθητές και μαθήτριες πολύτεκνων οικογενειών του Δήμου Παιονίας που εισήχθησαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό από τον π. Βησσαρίωνα, εκπρόσωπο της Μητρόπολης. Επίσης, χαιρετισμό απηύθυναν ο Δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πολύτεκνων Γονέων Ν. Κιλκίς Ανέστης Σπυρίδης και ακολούθησαν οι βραβεύσεις των νεοεισαχθέντων με ένα τάμπλετ και έπαινο.

Την εκδήλωση επίσης, τίμησαν με την παρουσία τους οι αντιδήμαρχοι Γιάννης Αδαμόπουλος και Έλενα Λιακοπούλου, η πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Γαρυφαλλιά Καρβουνιάρη, ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Χρήστος Δραγανίδης, ο πρόεδρος της Κοινότητας Αξιούπολης Κύρος Καλαβάζης, μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Πολύτεκνων Γονέων Ν. Κιλκίς και γονείς των παιδιών.

Ο δήμαρχος στον χαιρετισμό του συνεχάρη τους φοιτητές και τόνισε: «Για την χώρα μας, ο θεσμός της πολύτεκνης οικογένειας αποτελεί ένα κρίσιμο θεμελιακό στοιχείο της κοινωνικής πυραμίδας, όπου απαιτείται η συμβολή της Πολιτείας, καθώς η οικογένεια συνιστά την κινητήρια δύναμη της κοινωνίας. Όλοι οι φορείς, θα πρέπει να στηρίζουμε με τον κάθε εφικτό τρόπο τις πολύτεκνες οικογένειες και να τις βοηθάμε, διότι έχουν μία δύσκολη καθημερινότητα και καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για την ανατροφή και διαπαιδαγώγηση των παιδιών τους.»






Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Συγχαρητήρια για την εκδήλωση μακάρι να γινόταν και σε άλλους δημους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.