Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Την άρση της ασυλίας της Εύας Καϊλή και της Μαρίας Σπυράκη για τα επιδόματα των βοηθών τους ζητά ο εισαγγελέας



Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση: «Σήμερα, σύμφωνα με τις διαδικασίες που προβλέπονται από το δίκαιο της Ένωσης, ο Ευρωπαίος Γενικός Εισαγγελέας ζήτησε την άρση της ασυλίας της κ. Εύας Καϊλή, βουλευτή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, και της κ. Μαρίας Σπυράκη, βουλευτή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Βάσει ερευνητικής έκθεσης που έλαβε από την Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Καταπολέμησης της Απάτης (OLAF), υπάρχουν υπόνοιες απάτης εις βάρος του προϋπολογισμού της ΕΕ, σε σχέση με τη διαχείριση της βουλευτικής αποζημίωσης, και ιδίως όσον αφορά τις αποδοχές των διαπιστευμένων κοινοβουλευτικών βοηθών. Σύμφωνα με το εφαρμοστέο εθνικό δίκαιο, η Εύα Καϊλή και η Μαρία Σπυράκη απολαύουν του τεκμηρίου αθωότητας.

Δήλωση της Μ. Σπυράκη
Η Μαρία Σπυράκη σε δήλωσή της αναφέρει: «Ευχαρίστως αποδέχομαι το αίτημα άρσης της ασυλίας μου προκειμένου να διαφανεί ότι δεν έχω ούτε ένα ευρώ οικονομική διαφορά με το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο. Το θέμα αφορά το επίδομα αλλοδαπής πρώην συνεργάτη μου ο οποίος αντιμετώπισε σοβαρό προσωπικό πρόβλημα και είχε ορισμένες απουσίες από το χώρο συνεδριάσεων του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου. Δεν έχω καμία σχέση με το qatargate, δεν έχω καμία σχέση με οποιαδήποτε άλλη υπόθεση».
Σύμφωνα με πληροφορίες η ίδια είχε δώσει άτυπη άδεια σε βοηθό της που είχε πρόβλημα υγείας και το εντόπισαν και την πηγαίνουν για κακοδιαχείριση κοινοτικών πόρων.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Ποιος/ποια έχει σειρά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ντίνος Ηλιόπουλος: κλεφτεεεεςςςς κλεφτεεεεεςςςςς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤHN TZAKPH ΣE KAΘE ΔEΛTIO THΣ THN ΞEΣKIZETE.
    ΓIA ΦANTAΣOY AN THN EIXAN APEI THN AΣYΛIAΣ THΣ OΠΩΣ TΩPA THΣ ΣΠYPAKH KAI TOY ΣTAMENITH ΠPOTINOΣ.
    EIΛIKPINA ΓIATI TA ΠNIΓETAI ;
    EXOYN AΣYΛIA ΣTHN KAPATZOBA;
    THN EXOYN APEI THN AΣYΛIAΣ TOYΣ ΣTO EYPΩΠAIKO KAI EΛΛHNIKO KOINOBOΛIO ΓIA OIKONOMIKEΣ ATAΣΘAΛIEΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτή η μήτρα του ΠΑΣΟΚ δούλεψε καλά τόσα χρόνια(Σπυράκη,Πάτσης προερχόμενοι από το ΠΑΣΟΚ).Άλλα λαμόγια πήγαν ΝΔ και άλλα ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.