Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Καταγγελία Βελόπουλου για τις αστυνομικές έρευνες στην Ιερά Μονή Αρχαγγέλου στην Αλμωπία (βίντεο)




Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, στην σημερινή ομιλία του στη βουλή κατά τη συζήτηση και ψήφιση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου: «Διαδικασία άρσης του απορρήτου των επικοινωνιών, κυβερνοασφάλεια και προστασία προσωπικών δεδομένων πολιτών», έκανε καταγγελία για  τις αστυνομικές έρευνες που γίνονται στην Ιερά Μονή Αρχαγγέλου και έχουν ξεσηκώσει τους κατοίκους της ομώνυμης Κοινότητας του Δήμου Αλμωπίας. Συγκεκριμένα κατήγγειλε:

''Θέλω όμως να κάνω μια καταγγελία για κάτι που γίνεται αυτή τη στιγμή. Έχουμε την υπόθεση αρχαιοκαπηλίας – τυμβωρυχίας στη Μονή Αρχαγγέλου, το παλαιότερο βυζαντινό μοναστήρι στον Αρχάγγελο Αλμωπίας. Πήγαν από την Αθήνα εκεί κάποια κυρία Κατερίνα από την ΕΥΠ, πήγε και ο κος Γιώργος, υπεύθυνος της ΕΥΠ, και άλλα 40 άτομα χωρίς άδεια. Χωρίς την άδεια του μοναστηριού, χωρίς άδεια από τον μητροπολίτη άρχισαν να σκάβουν! Έφεραν κομπρεσέρ και γεωλογικό μηχάνημα και άνοιξαν τεράστια τρύπα στο ιερό. Ο ναός είναι χτισμένος σε κρύπτη και για το θέμα αυτό δεν ενημερώθηκε ούτε η προϊσταμένη της αρχαιολογίας. Αυτοί ψάχνουν για χρυσό μέσα στην κρύπτη. 
Όπως λέγεται υπάρχουν 4 τόνοι χρυσού και αγάλματα. Μαζεύτηκε το χωριό, ζήτησαν να πάνε κανάλια να καλύψουν όσα γίνονται και δεν πήγε κανένα. Πήγε ισχυρή δύναμη της αστυνομίας και έδιωξε τον κόσμο, ενώ έχουν απαγορεύσει ακόμα και στον πρόεδρο του χωριού να πλησιάσουν. Κύριε Γεραπετρίτη σας καθιστώ υπεύθυνους. Ψάξτε το. Είναι πολύ σημαντικό''.

 

Φωτο από τις έρευνες στην Ιερά Μονή: focusfm.gr
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Εγώ γιατί νομίζω ότι κάποιων ο κώλος πήρε φωτιά και χτυπάνε πόρτες για να σταματήσουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτός με την αλήθεια εχει μαλώσει είναι ικανός να πει ότι εκεί βρήκε νέες χειρόγραφες επιστολές του Χρήστου να τις τυπώσει σε φωτοτυπίες και να τις πουλάει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.