Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το άναμμα του Δέντρου των Χριστουγέννων στα Γιαννιτσά (βίντεο)



Με ιδιαίτερη λαμπρότητα, σε εορταστικό χριστουγεννιάτικο κλίμα και με την παρουσία πλήθους πολιτών, έγινε την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου, στις 7.30 το απόγευμα, το άναμμα του Δέντρου των Χριστουγέννων του δήμου Πέλλας, στην πλατεία Γκόνου Γιώτα, στα Γιαννιτσά, από τον Δήμαρχο Γρηγόρη Στάμκο. 
Μέσα σε μια χριστουγεννιάτικη, γιορτινή ατμόσφαιρα και υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής Μπάντας του Δήμου, ακούστηκαν κάλαντα και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ενώ μετά την λήξη της αντίστροφης μέτρησης, ο δήμαρχος Γρηγόρης Στάμκος άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και φωταγωγήθηκε η πλατεία Γκόνου Γιώτα. Παράλληλα, την ίδια ώρα έγινε και η εορταστική φωταγώγηση της πόλης, προσδίδοντάς της έτσι την γιορτινή λάμψη των Χριστουγέννων.
Με την ευκαιρία των παραπάνω εκδηλώσεων ο δήμαρχος Πέλλας ευχήθηκε σε όλους τους παραβρισκόμενους πολίτες και στις οικογένειές τους «χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές».

Το «Δέντρο της Αγάπης»
Ταυτόχρονα, ο Δικηγορικός Σύλλογος Γιαννιτσών σε συνεργασία με το Δήμο Πέλλας, τη ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. και τον Σύλλογο Αθλούμενων Δικηγόρων Γιαννιτσών και φίλων "Δικαιόπολις", έστησαν  το «Δέντρο της Αγάπης» δίπλα ακριβώς στο Δέντρο των Χριστουγέννων, με κουτιά γάλα εβαπορέ. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών, Χρήστο Τανάσκο, το γάλα θα προσφερθεί σε συνανθρώπους μας και δομές της πόλης, που το έχουν ανάγκη, με στόχο να εξασφαλίσουν όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά ένα ποτήρι ζεστό γάλα τις μέρες των εορτών. 
Στην εκδήλωση συμμετείχαν η Φιλαρμονική του Δήμου Πέλλας και η Μουσική Ακαδημία MDS, ενώ τα παιδιά είχαν την χαρά να δουν τον Άι Βασίλη και τα ξωτικά καθώς έκαναν το πρώτο τους πέρασμα από την πόλη  προσφέροντας "καλούδια" με το άρμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασβεσταριωτών "Γκόνος Γιώτα". 

Την Παρασκευή τα εγκαίνια της 11ης Παραμυθούπολης
Την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου, στις 7.30 το απόγευμα, στο πάρκο του Αγίου Γεωργίου, στα Γιαννιτσά, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της 11ης Παραμυθούπολης του δήμου Πέλλας. 
Η 11η Παραμυθούπολη θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023 και θα λειτουργεί καθημερινά τις ώρες: 10.00 - 22.00.
fdg


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.