Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επιτροπή «Μία Ελλάδα» & «Αλληλεγγύη για Όλους» - Αποστολή Ανθρωπιστικής Βοήθειας στην Ελληνική Ομογένεια της ΟδησσούΕπιτροπή «Μία Ελλάδα» & «Αλληλεγγύη για Όλους»: Αποστολή Ανθρωπιστικής Βοήθειας στην Ελληνική Ομογένεια της Οδησσού, στην Εμπόλεμη Ουκρανία

Ξεκίνησε σήμερα από τις εγκαταστάσεις της «Αλληλεγγύης για Όλους» η αποστολή της ανθρωπιστικής βοήθειας που συγκεντρώθηκε από αυτήν και από την Επιτροπή «ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ» την οποία συντονίζει ως ιδρύτρια και Αν. τομεάρχης Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ η βουλευτής κ. Θεοδώρα Τζάκρη.

Η ανθρωπιστική βοήθεια θα έχει ως αποδέκτη την Ελληνική Ομογένεια της Οδησσού στην εμπόλεμη Ουκρανία και αφορά σε μεγάλες ποσότητες τροφίμων, φαρμακευτικού υλικού, ειδών προσωπικής υγιεινής κλπ και θα φτάσει στην Οδησσό σε περίπου 6 εργάσιμες μέρες, μετά τον εκτελωνισμό της μέσα από το δίκτυο των Γιατρών του Κόσμου, το οποίο έχει πραγματοποιήσει ήδη και άλλες ανθρωπιστικές αποστολές στην Ουκρανία.

Η βουλευτής απευθύνει θερμές ευχαριστίες στον Μιχάλη Υδραίο, συντονιστή της Αλληλεγγύης για Όλους και τον Παρασκευά Ποθητό, συνεργάτη της Οργάνωσης, για την άψογη συνεργασία στη συγκέντρωση της ανθρωπιστικής βοήθειας και στην Πρόεδρο των Γιατρών του Κόσμου κ. Χαρίκλεια Τζιουβάρα για την μεταφορά και την παράδοση της ανθρωπιστικής βοήθειας στους τελικούς αποδέκτες και, κυρίως, όλες και όλους τους ανώνυμους πολίτες και τις επιχειρήσεις που από το υστέρημα τους συνέβαλαν να συγκεντρωθεί αυτός ο μεγάλος όγκος ανθρωπιστικού υλικού.

Όσο υπάρχουν τέτοιες επιχειρήσεις και άνθρωποι είναι βέβαιο ότι η Αγάπη και η Αλληλεγγύη είναι η μόνη απάντηση στην βαρβαρότητα του πολέμου.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.