Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σήμερα η Χριστουγεννιάτικη Συναυλία Αγάπης του Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών



Σήμερα, Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 7 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών θα πραγματοποιηθεί η Χριστουγεννιάτικη Συναυλία Αγάπης του Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών. Τα μουσικά σύνολα του σχολείου σε σύμπραξη με τις χορωδίες θα ερμηνεύσουν χριστουγεννιάτικες μελωδίες και κάλαντα που ανήκουν τόσο στην ελληνική δημώδη μουσική παράδοση όσο και στην δυτική έντεχνη και δημοφιλή μουσική.
Η είσοδος είναι ελεύθερη. Αξίζει όμως να σημειωθεί, ότι στην είσοδο του Πνευματικού Κέντρου θα υπάρχει ο κουμπαράς της αγάπης και της αλληλεγγύης. Η καταβολή οποιουδήποτε χρηματικού ποσού πριν ή μετά το τέλος της εκδήλωσης, από το κοινό, είναι προαιρετική. Τα έσοδα θα διατεθούν στο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας «Παναγία η Οδηγήτρια» του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Γιαννιτσών και στο Γεύμα Αγάπης των Χριστουγέννων του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.