Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιαννιτσά: Διαμαρτυρία για ''πρόχειρη αποκατάσταση πεζόδρομων'' μετά τις εργασίες για το φυσικό αέριο



Οι εργασίες του φυσικού αερίου που βρίσκονται σε εξέλιξη σε πεζόδρομους και οδικές αρτηρίες μέσα στα Γιαννιτσά και η εικόνα που παρουσιάζουν πολλές από αυτές μετά την αποκατάσταση από την αρμόδια εταιρεία, είναι ένα θέμα που απασχολεί πολλούς δημότες. 
Σε κάποια σημεία (όπως σε αυτό που μας ανέφερε -με τη συνοδεία φωτογραφικού υλικού- δημότης των Γιαννιτσών), η αποκατάσταση έπρεπε να γίνει με μεγαλύτερη προσοχή και υπευθυνότητα. Χαρακτηριστικές είναι οι φωτογραφίες που δείχνουν τον πρόχειρο τρόπο με τον οποίο επανατοποθετήθηκαν τα πλακάκια σε πεζόδρομο της πόλης όπου ολοκληρώθηκαν οι εργασίες για το φυσικό αέριο.
"Άραγε ποια θα είναι η κατάσταση αργότερα σε δρόμους και πεζοδρόμια, όταν θα γίνουν οι συνδέσεις του φυσικού αερίου με σπίτια;" αναρωτήθηκε ο αναγνώστης μας, προσθέτοντας: "Όταν έρθει η ώρα να εγκατασταθεί το φυσικό αέριο με τις οικοδομές θα έχουμε το σπάσιμο των πεζοδρομίων δηλαδή θα έχουμε μια ακόμη πιο δύσκολη εικόνα για την πόλη και δεν ξέρω κατά πόσο και πότε αυτή θα αποκατασταθεί, καθώς και τί ρήτρες υπάρχουν σε αυτά τα ζητήματα".



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.