Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΑΕΛ: Αυτονόητη καταδίκη κάθε πιθανής παρεκτροπής των φιλάθλων μας



'''Ένα στιγμιαίο και μεμονωμένο περιστατικό'' ήταν 
τα συνθήματα που ακούστηκαν από τους φιλάθλους μας κατά τη διάρκεια του αγώνα πρωταθλήματος της Super League 2 με τον Αλμωπό, αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή της η θεσσαλική ομάδα, αφήνοντας αιχμές για την δημοσιότητα που έλαβε. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

''Δεν χρειαζόταν καν επίσημη τοποθέτησή μας, για να καταγραφεί η αυτονόητη καταδίκη κάθε πιθανής παρεκτροπής των φιλάθλων μας, ειδικότερα όταν αγγίζονται ευαίσθητα εθνικά θέματα.

Εξάλλου, ήταν ο ίδιος ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ,
Αχιλλέας Νταβέλης, που παρενέβη ακαριαία για να σβήσει η φωτιά εν τη γενέσει της.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα επιτρέψουμε και σε οποιονδήποτε, για δικούς του ενδεχομένως λόγους, να προσπαθήσει να δημιουργήσει εντυπώσεις σε βάρος της ομάδας και των φιλάθλων μας, προβάλλοντας ως γενικευμένη συμπεριφορά ένα στιγμιαίο και μεμονωμένο περιστατικό.

Ο κόσμος της ΑΕΛ έχει αποδείξει επί δεκαετίες ποιος είναι, όπως κι εμείς θα αποδείξουμε ότι δεν πρόκειται να επιτρέψουμε να συμβεί στο μέλλον οτιδήποτε μπορεί να εκθέσει τον ιστορικό σύλλογό μας''.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.