Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιαννιτσά: SANTA RUN - ξεπέρασαν τις 850 οι συμμετοχές !!!



Μία μοναδική, αξέχαστη εμπειρία υπόσχεται ο Δήμος Πέλλας με το SANTA RUN, που έρχεται 29 Δεκεμβρίου, στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου.

Ο SANTA RUN της Αλληλεγγύης, του Αδέσποτου, της Ανακύκλωσης, της Ευαισθησίας, με την συνεργασία των δημοτικών σχολείων και των νηπιαγωγείων, ξεπέρασε τις 850 συμμετοχές έως τώρα.

γίνε SANTA και έλα μαζί μας

Ακολουθούμε τον Αη Βασίλη στους δρόμους της πόλης και λέμε Ναι στην Αλληλεγγύη, Ναι στον Αγάπη. Όλοι μαζί να αποχαιρετίσουμε ένα δύσκολο έτος και να ευχηθούμε το 2023 οι ευχές να γίνουν πράξεις για Ειρήνη, για σεβασμό στην Ζωή, στον Πλανήτη, και στα θεμελιώδη δικαιώματα.

Ο δήμος Πέλλας θα δώσει σκουφάκια και σακίδια για να γίνουμε SANTA συλλέγοντας τρόφιμα για τους συνανθρώπους μας και τροφές για τα αδέσποτα. Στην γωνιά Ανακύκλωσης φέρνουμε τις παλιές ηλεκτρονικές συσκευές μας και όλα τα είδη που μπορούν να ανακυκλωθούν, ενώ το ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑ θα ενημερώνει όλους όσοι θέλουν να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών.

Συμμετέχουν: Νηπιαγωγεία, δημοτικά και παιδικοί σταθμοί απ΄όλο το δήμο Πέλλας, το τμήμα ανακύκλωσης του δήμους μας, τα δύο φιλοζωικά σωματεία μας - το σωματείο « Αγάπη για τα ζώα » και ο σύλλογος ζωόφιλων Γιαννιτσών, το ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑ, η εθελοντική ομάδα του 3ου ΓΕΛ Γιαννιτσών, η εθελοντική ομάδα ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ, η ακαδημία στίβου του ΓΑΣ Μ. Αλέξανδρος Γιαννιτσών, ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών «Ο Λουδίας» , η Ομάδα Μαραθωνίου Γιαννιτσών,
το στούντιο γυμναστικής Βαρσαμά και Αθλοκίνηση Γιαννιτσών, η Μουσική Ακαδημία MODERN DRUMS SCHOOL babino, η ομάδα βόλεϊ «Α.Ο.Π Μίλωνας» και η ακαδημία βόλεϊ «ΑΙΑΝΤΑΣ Κρύας Βρύσης».

Ετοιμαζόμαστε για μία συνάντηση με djs, μουσικές, χορό, χριστουγεννιάτικα εδέσματα και καλούδια για μικρούς και μεγάλους, σε ένα μοναδικό χριστουγεννιάτικό σκηνικό. Μαζί μας ένας ξεχωριστός Αη Βασίλης , που ξεπερνά το 1,94 ύψος, με την παρέα του!

Σας περιμένουμε όλους στις 29/12 από τις 3μ.μ. στον προαύλιο χώρου του Πνευματικού κέντρου. Αφού συγκεντρώσουμε τα τρόφιμα για τους συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη και τις τροφές για τα αδέσποτα, στις 5μ.μ. θα ξεκινήσει η πορεία για τον πεζόδρομο, με χρώμα κέφι και μουσική, όπου θα απολαύσουμε μία μοναδική συναυλία.

Την Παρασκευή 16/12 και την Δευτέρα 19/12 θα δίνονται τα σκουφάκια και οι σάκοι στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου ώρες 8πμ έως 3μμ. στα σχολεία και στους συλλόγους, ενώ θα οριστούν άλλες ημερομηνίες για ατομικές συμμετοχές.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους χορηγούς που στηρίζουν την όμορφη αυτή εκδήλωση.

To Dyslexia center του κ. Γιάννη Ξανθόπουλου
Την τεχνική εταιρία Πυραμίς ΑΤΕ
Την επιχείρηση Flikas Tech Stores
Tην επιχείρηση ΣΤΟΡΓΗ
Την επιχείρηση Αναστασιάδης Ανταλλακτικά – Επισκευές Ηλεκτρικών Συσκευών
Την επιχείρηση Καπλανίδης Ανδρέας – Stihl
Το ζαχαροπλαστείο το Σερραϊκόν
Το λογιστικό γραφείο της κ. Άννας Παπουτσή
Την τεχνική εταιρία φωτοβολταϊκών Αυσαρίδης Κ. – Βουτσάς Χ. Ο.Ε.
Το τεχνικό γραφείο Χατζηβασιλειάδης Πέτρος
Την τεχνική εταιρία Λύσις Ενεργειακή Π. Ανδρονικίδης & ΣΙΑ Ο.Ε.
Την επιχείρηση Καρακιολάς Στέλιος – The art of lighting
Την επιχείρηση Πατσάνη Αφοί Ο.Ε.
Την επιχείρηση Ηλεκτροθερμ Πέλλας ΕΠΕ

Σας θέλουμε όλους μαζί μας.
Πληροφορίες – συμμετοχές : Δώρα Συλλέκτη 23823 50850

Γραφείο τύπου Δήμου Πέλλας
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Διαβάζω σωστά Συλλέγεται τρόφιμα για αδέσποτα Να τα παρετε στο χώρο σας και να τα κάνετε δεσποζομενα Από τη φύση τους τρώνε και με τα αφο δε υουν Δεν τα βλεπετε η μόνο τα πατάτε και μοσχομυριζουν τα παπούτσια σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.