Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σκύδρα: Οι παραμυθένιες δημιουργίες του ΕΝΕΕΓΥΛ στο Χριστουγεννιάτικο σπιτάκι (φωτο)



Φωτίστηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην κεντρική πλατεία της Σκύδρας και το χωριό του Άη Βασίλη ντύθηκε στα γιορτινά.
Τα έργα του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου - Λυκείου Σκύδρας (ΕΝΕΕΓΥΛ), εναρμονισμένα με το πνεύμα των ημερών, βρήκαν τη θέση τους στο χριστουγεννιάτικο σπιτάκι που παραχώρησε δωρεάν η Δήμαρχος Κατερίνα Ιγνατιάδου.
Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του ΕΝΕΕΓΥΛ Σκύδρας, σε συνεργασία με εκπαιδευτικούς και μαθητές, υπό την επιμέλεια και καθοδήγηση της καθηγήτριας Καλλιτεχνικών & Διακόσμησης Εύας Κρητσωτάκη, εκθέτει στο μαγικό Χριστουγεννιάτικο Bazaar τις μοναδικές χειροποίητες δημιουργίες του, φτιαγμένες με αγάπη, φαντασία και φινέτσα!
Γούρια, σπιτάκια και καραβάκια ξύλινα, σπιτάκια χάρτινα, δεντράκια ξύλινα, στεφάνια, μαγνητάκια, κηροπήγια, κηραλοιφές,  βιολογικές μαρμελάδες, στολίδια δέντρων κλπ και πολλές - πολλές εκπλήξεις...!
Όλες οι παραμυθένιες δημιουργίες του Συλλόγου είναι στη διάθεσή σας!
Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Σκύδρας και ιδιαίτερα την Δήμαρχο Κατερίνα Ιγνατιάδου, που με κάθε τρόπο δηλώνει τη στήριξη και την ευαισθησία της για το σχολείο μας, το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο και Λύκειο Σκύδρας.
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του ΕΝΕΕΓΥΛ Σκύδρας σας εύχονται χρόνια πολλά και καλή χρονιά, με υγεία, αγάπη, δύναμη, ειρήνη και ευημερία.
Σας περιμένουμε όλους από κοντά!









Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.