Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ανοίγει ο δρόμος για το Επιχειρηματικό Πάρκο στην ΠετριάΔάνης Τζαμτζής: «Πόλος έλξης για επιχειρήσεις. Θα φέρει ανάπτυξη και εργασία». 

Το «πράσινο φως» για την υπαγωγή της ΒΙ.ΠΕ. Πετριάς, του Δήμου Σκύδρας στις διατάξεις του Τρίτου Μέρους του Ν. 3982/2011 (ΦΕΚ Α΄ 143), ως Επιχειρηματικό Πάρκο τύπου Β΄, άναψε η Διεύθυνση Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Πέλλας με έγγραφο που απέστειλε προς την Επιτροπή Ανάπτυξης, Καινοτομίας και Αγροτικής Οικονομίας, του Περιφερειακού Συμβουλίου ΠΚΜ. Ως προϋπόθεση τίθεται η τήρηση όλων των όρων και περιορισμών του κανονισμού λειτουργίας και της εγκεκριμένης ΜΠΕ του επιχειρηματικού πάρκου για την εύρυθμη λειτουργία του, σύμφωνα με τις διατάξεις της κείμενης νομοθεσίας. 
Ένα διαχρονικό αίτημα των τοπικών φορέων γίνεται πραγματικότητα, καθώς ο χώρος όπου θα δημιουργηθεί το επιχειρηματικό πάρκο, έχει ήδη δεσμευτεί και έχει περιέλθει στην ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. Α.Ε., η οποία κατέθεσε πλήρη φάκελο σύμφωνα με το Ν. 3982/2011 και την Κ.Υ.Α. Φ/Α.15/3/2226/170/2012 (ΦΕΚ Β΄583). 
Η δημιουργία του επιχειρηματικού πάρκου στην περιοχή της Πετριάς θα συμβάλει τα μέγιστα στην ανάπτυξη και αξιοποίηση των φυσικών πόρων της περιοχής, θα διαμορφώσει κατάλληλες συνθήκες για την εγκατάσταση σ’ αυτό νέων επιχειρήσεων, κυρίως του αγροτοβιομηχανικού τομέα και του τομέα τροφίμων. Λειτουργώντας συμπληρωματικά και πολλαπλασιαστικά με τις ήδη υφιστάμενες επιχειρήσεις της περιοχής, θα συνεισφέρει σημαντικά στην τοπική οικονομία και την περιφερειακή ανάπτυξη. 
« Πρόκειται για ένα προνομιακά χωροθετημένο επιχειρηματικό πάρκο, στα όρια των Νομών Πέλλας και Ημαθίας» τόνισε σε δηλώσεις του ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Ιορδάνης Τζαμτζής, « που θα ενισχύσει την ανάπτυξη στην ευρύτερη περιοχή και θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας. Βρίσκεται στο επίκεντρο της αγροτοβιομηχανικής παραγωγής, δίπλα σε σιδηροδρομική γραμμή και πολύ κοντά σε οδικούς άξονες και κυρίως στη χάραξη του νέου οδικού άξονα, που θα συνδέσει την Έδεσσα, τη Σκύδρα και τη Νάουσα με την Εγνατία οδό. Ευελπιστούμε ότι θα αποτελέσει πόλο έλξης για μεγάλες επιχειρήσεις, που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στην περιοχή μας, στο πλαίσιο ενός σύγχρονου επιχειρηματικού πάρκου, το οποίο θα έχει τη δυνατότητα να υποστηρίζει την επιχειρηματική δραστηριότητα».
Share on Google Plus

  Blogger Comment
  Facebook Comment

3 comments:

 1. Επιχειρήματικο Παρκο διαβάζω Σ'αυτή την περιοχή που αναφέρεστε οι μισοί παραγωγοί φέτος έκοψαν τα δεντρα Οι γύρω επιχειρήσεις πληρωσαν ο10 λεπτά τα ροδάκινα Του χρόνου θα κοπούν και τα υπόλοιπα Τουλάχιστον τα γύρω Ρέματα καθαρίστε κατά μήκος της σιδηροδρομικής γραμμής γιατιΚαρδιτσα θα γίνουμε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Είστε πολύ μπροστά.Είπα κι εγώ,γιατί μοιράζουν επαγγελματικά διπλώματα στους ημέτερους Σκυδραίους και τα τηλέφωνα πήραν φωτιά;Μα για να έχουν οδηγούς τα εργοστάσια που θα ανοίξουν σε 30 χρόνια.Μπράβο.Πάντα μπροστά.Αξιοκρατία και διαφάνεια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Εγώ θα φτιάξω ένα εργοστάσιο που θα παράγει παξιμάδια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.