Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εμπορικός Σύλλογος Έδεσσας: Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η διήμερη δράση ''Μια αγορά γεμάτη Χριστούγεννα''



Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η διήμερη δράση στις 23 & 24 Δεκεμβρίου «ΜΙΑ ΑΓΟΡΑ ΓΕΜΑΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ» από τον Εμπορικό Σύλλογο Έδεσσας.
Οι καταναλωτές και οι επισκέπτες στην πόλη μας είχαν την ευκαιρία να κάνουν τις αγορές τους, μέσα σε ένα χαρούμενο και αισιόδοξο κλίμα, με την Χριστουγεννιάτικη Δράση «ΜΙΑ ΑΓΟΡΑ ΓΕΜΑΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ» να εκτυλίσσεται, στους εμπορικούς δρόμους της πόλης μας . Από το εμπορικό κέντρο , την πλατεία ελευθερίας, όπου ήταν τοποθετημένο το κιόσκι του συλλόγου μας, έπαιζαν χριστουγεννιάτικες μελωδίες και ταυτόχρονα μοιραζόταν στους περαστικούς χριστουγεννιάτικο ζεστό κρασί, ζαχαρωτά για τους μικρούς μας επισκέπτες αλλά και χριστουγεννιάτικα εδέσματα των τοπικών επιχειρήσεων.
Παράλληλα γινόταν εκτενή ενημέρωση με φυλλάδια και αφίσες, που ενημέρωναν το κοινό για την έναρξη των εργασιών του επερχόμενου έργου «ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ – OPEN MALL», που από τη νέα χρονιά θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για την εμπορική δραστηριότητα της πόλης μας.
Από καρδιάς θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά για την συνεργασία και την στήριξη, τον Δήμο Έδεσσας και το Επιμελητήριο Πέλλας, που χωρίς την βοήθειά τους τίποτα δεν θα ήταν εφικτό. Τιμή μας και οι επισκέψεις των Βουλευτών του Νομού μας, του Δημάρχου μας, του Πρόεδρου του Επιμελητηρίου μας και πλήθος φορέων του νομού και πολλών άλλων στελεχών της αυτοδιοίκησης με τους οποίους είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε ευχές. Παράλληλα υποσχέθηκαν να είναι αρωγοί στον αγώνα επιβίωσης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων αφού η συμβολή τους θεωρείται αμέριστη στις προκλήσεις της νέας χρονιάς.
Τέλος, να ευχαριστήσουμε από βάθη της καρδιάς μας, όλα τα μέλη τού συλλόγου μας και ευχόμαστε καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος με υγεία και αισιοδοξία!

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.









Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Μπράβο . Πολύ όμορφα ήταν όλα . Ελπίζω να γίνει θεσμός κάθε χρόνο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολύ όμορφα και με μεγάλη συμμετοχή.νεο όνομα στα πολιτικά δρώμενα ανατέλλει. Μποζινης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 10:45 είπαμε ρε φίλε .αλλά "ανατέλλει πολιτικά δρώμενα "; Μποζίνης. ;έλεος .. η γυναίκα του είσαι; Ή ο ίδιος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.