Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

''Απόδραση'' στον π. Άγιο Αθανάσιο για γνωστά πρόσωπα της τέχνης και της δημοσιογραφίας (φωτο)



Αγαπημένος και δημοφιλής προορισμός για γνωστά πρόσωπα του καλλιτεχνικού και δημοσιογραφικού χώρου είναι αυτές τις ημέρες, αλλά και για ολόκληρη την χειμερινή περίοδο, ο παλιός Άγιος Αθανάσιος και το Καϊμακτσαλάν.
Έτσι λοιπόν, τις ημέρες των Χριστουγέννων η γνωστή δημοσιογράφος, Ζήνα Κουτσελίνη βρήκε την ευκαιρία για μια μίνι "απόδραση" στον Άγιο Αθανάσιο παρέα με το σύζυγό τη Αντώνη Παπασταθόπουλο που δραστηριοποιείται στο τομέα της διαφήμισης. Μαζί τους τους ήταν ο δικηγόρος και δημοτικός σύμβουλος από την Έδεσσα, Αντώνης Ξυλουργίδης, που τους ξενάγησε στην περιοχή.
"Στον δικό της ορεινό παράδεισο" ο Αντώνης Ξυλουργίδης και η παρέα του συνάντησαν την Βίκυ Χατζηβασιλείου, που όπως αναφέρει σε ανάρτησή του, τους "ενώνουν χρόνια συμπόρευσης"
Στράτος Τζώρτζογλου και Σοφία Μαριόλα
Επίσης, ο γνωστός ηθοποιός, Στράτος Τζώρτζογλου, βρέθηκε για τις ημέρες των εορτών στη βόρεια Ελλάδα μαζί με τη σύζυγό του Σοφία Μαριόλα, η οποία έλκει την καταγωγή της από τα Γιαννιτσά.
Το ζευγάρι νυχτοπερπάτησε στα μαγαζιά της παραλίας Θεσσαλονίκης, ενώ τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων επέλεξε τον π. Άγιο Αθανάσιο ως προορισμό του.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. Πεταει και τη σκουφια του για ενα λεπτο δημοσιοτητας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΖΑΜΕ ΖΑΜΕ Μανταμ!!!Κίτρινη Δημοσιογραφία - Κίτρινη Δικηγορία σημειώσατε Χ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. Αυτό ξαναπέστο!!Πάντα ήθελα να γίνω μαϊντανός!! Κρίμα που σταμάτησε η Αννίτα Πάνια τις εκπομπές θα είχαμε εκεί τον Πανελίστα - Νομικό!

      Διαγραφή
  4. OXI MONON ΠETAEI THN ΣKOYΦIA TOY ΓIA ΔHMOΣIOTHTA. AΛΛA KANEI KAI TON MΠAΣKETMΠOΛIΣTA OΠΩΣ O ΛAKHΣ ANEY KAΛAΘIOY KAI XΩPIΣ ΦIΛAΘΛOYΣ. XAXAXA. KAPATZOBA XPEIAZETAI ΛIΓO XIOYMOP.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.