Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τουρνουά στη μνήμη του Παντελή Κυριακίδη



Το χαμογελαστό παιδί, που η μοίρα αδίκησε, ο Παντελής Κυριακίδης, θα είναι πάντα στη θύμησή μας. 
Στη μνήμη του, το PAOK Academy, υπό την αιγίδα του PΑOK Αction, διοργανώνει χριστουγεννιάτικο τουρνουά συνεργαζόμενων ακαδημιών στις 17 και 18 Δεκεμβρίου.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στα γήπεδα Λέοντες (Ευκαρπία) και Champions (Πανόραμα) ως  μια εξαιρετική αφορμή να συναντηθούν παιδιά και να κάνουν αυτό που αγαπούν. Στο πλαίσιο του τουρνουά μνήμης και αγάπης θα γίνει συλλογή και προσφορά τροφίμων σε ασθενείς κοινωνικές ομάδες, ενώ θα υπάρχει και κουμπαράς προσφοράς χρημάτων που θα διατεθούν σε ιδρύματα.

Ο Παντελής Κυριακίδης από το Μάνδαλο Πέλλας πάλευε επί 13 χρόνια για ένα θαύμα, όντας καθηλωμένος σε άγρυπνο κώμα. Ήταν 24 Μαϊου του 2009 όταν επιστρέφοντας από ένα τουρνουά του PAOK Academy στην Αθήνα ενεπλάκη σε τροχαίο. Ο μπαμπάς σκοτώθηκε, ο μικρός τραυματίστηκε βαριά. Έκτοτε μάχονταν για τη ζωή του, έχοντας πάντα στο πλευρό του την οικογένεια του και την οικογένειά του ΠΑΟΚ, που πάντα τον στήριζε. Η καρδιά του Παντελή έσβησε τον Μάρτιο του 2022.

paokfc.gr
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Ο Θεός να αναπαυει τη ψυχούλα του κουράγιο να δίνει στην οικογένεια του και στους φίλους του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.