Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επιταγή ακρίβειας για μακροχρόνια ανέργους: Ποια ΑΦΜ κάνουν αίτηση σήμεραΆνοιξε σήμερα Σάββατο 17/12 πλατφόρμα για αιτήσεις από πολίτες μακροχρόνια άνεργους που ο ΑΦΜ τους λήγει σε 6,7,8 και 9 και οι οποίοι δεν επιδοτούνται και δικαιούνται την εφάπαξ οικονομική ενίσχυση των €250.

Αιτήσεις γίνονται δεκτές και έως 23.59

Πώς θα κάνετε αίτηση
Για υποβολή αίτησης πατήστε εδώ Έκτακτη οικονομική ενίσχυση σε μακροχρόνια ανέργους
Θα χρειαστείτε:
τους προσωπικούς σας κωδικούς πρόσβασης στο Taxisnet
1. Οι δικαιούχοι καταχωρούν ή επικαιροποιούν τα στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού (IBAN) για την καταβολή της ενίσχυσης, καθώς και την οικογενειακή κατάσταση.

2. Η ΔΥΠΑ ελέγχει την πλήρωση των προϋποθέσεων, μέσω διασταύρωσης με τα στοιχεία αρμόδιων φορέων (ΑΑΔΕ, ΗΔΙΚΑ, ΓΓΠΣΔΔ).

3. Η καταβολή της ενίσχυσης γίνεται αυτόματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων, οι οποίοι πιστώνονται εντός τριών εργάσιμων ημερών.

Οι δικαιούχοι – Προϋποθέσεις
Την ενίσχυση δικαιούνται οι εγγεγραμμένοι στο μητρώο την Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) που:
 • συμπληρώνουν στις 30/11/2022 άνω των δώδεκα (12) και έως είκοσι τέσσερις (24) μήνες συνεχόμενης εγγεγραμμένης ανεργίας στο μητρώο ανέργων της Δ.ΥΠ.Α.
 • δεν είναι δικαιούχοι κανενός άλλου είδους παροχής, επιδόματος, βοηθήματος ή ενίσχυσης από τη Δ.ΥΠ.Α., εξαιρουμένων των παροχών που προέρχονται από τα προγράμματα κοινωνικής και στεγαστικής πολιτικής
 • δεν είναι δικαιούχοι του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος των οικονομικών παροχών που χορηγούνται σε άτομα με αναπηρία ή του Επιδόματος Παιδιού
 • το ετήσιο συνολικό οικογενειακό  εισόδημα φορολογικού έτους 2021 δεν ξεπερνά τα  14.000 ευρώ για τους άγαμους, σε κατάσταση χηρείας ή εν διαστάσει, τα 20.000 ευρώ για τους έγγαμους και τα μέρη συμφώνου συμβίωσης προσαυξανόμενα κατά 3.000 ευρώ για κάθε παιδί ή τα 23.000 ευρώ για μονογονείς, συν επιπλέον 3.000€ για κάθε παιδί μετά το πρώτο
 • Αύριο Κυριακή 18/12 και ώρα 00.00 έως 19/12 και ώρα 07.00 μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις όλοι οι πολίτες ανεξαρτήτως του λήγοντος αριθμού του ΑΦΜ.
Share on Google Plus

  Blogger Comment
  Facebook Comment

1 comments:

 1. Χα χα εγώ είμαι άγαμος, τα εισοδήματά μου είναι 13.999 ευρώ και εδώ που τα λέμε, όχι δεν δουλεύω δυο χρόνια, αλλά δε δούλεψα ποτέ μου. Δικαιούμαι το επίδομα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.