Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πάμε σινεμά στην Έδεσσα - Οι νέες ταινίες



Με δυο νέες ταινίες συνεχίζονται οι προβολές από τον Φ.Σ.Ε. «Μέγας Αλέξανδρος» στην αίθουσα της Αντιπεριφέρειας Πέλλας (Νομαρχία, Έδεσσα). 

ΔΕΥΤΕΡΑ 19/12, ΤΕΤΑΡΤΗ 21/12/2022, στις 6.30 το απόγευμα:
«Λάιλ, ο φίλος μου ο κροκόδειλος».
Οικογενειακή, στα ελληνικά. Διάρκεια: 107’. Σκηνοθεσία: Γουίλ Σπεκ, Τζος Γκόρντον. Τις φωνές δανείζουν: Κωνσταντίνος Ρεπάνης, Πέτρος Δαμουλής, Παύλος Χρυσανθίδης, Πηνελόπη Σκαλκώτου, Θάνος Λέκκας, Βαγγέλης Στρατηγάκος, Μαριάνθη Σοντάκη, Πέγκυ Μανωλά, Τάσος Τζιβίσκος, Σοφία Παναηλίδου, Στέλιος Ψαρουδάκης, Μυρτώ Θεοδοσίου, Χρήστος Ζορμπάς, Χριστίνα Αχλαδιώτη.
Όταν η οικογένεια Πριμ μετακομίζει στη Νέα Υόρκη, ο μικρός γιος Tζος δυσκολεύεται να βρει τα πατήματά του στο νέο σχολείο και νέους φίλους. Όλα όμως αλλάζουν όταν ανακαλύψει στη σοφίτα του νέου σπιτιού τον Λάιλ, έναν κροκόδειλο που αγαπά το τραγούδι, τα αφρόλουτρα, το χαβιάρι και την καλή μουσική.
ΔΕΥΤΕΡΑ 19/12, ΤΡΙΤΗ 20/12, ΤΕΤΑΡΤΗ 21/12/2022, στις 9 το βράδυ:
«Κάποια μίλησε».
Δραματική. Διάρκεια: 128’. 
Σκηνοθεσία: Μαρία Σρέιντερ. Παίζουν: Τομ Πέλφρι, Τζένιφερ Ελ, Σαμάνθα Μόρτον, Κάρεϊ Μάλιγκαν.
Δυο δημοσιογράφοι των «New York Times» επιχειρούν να φέρουν στη δημοσιότητα μία από τις πιο σημαντικές αποκαλύψεις αυτής της γενιάς, καταλήγοντας σε ένα ρεπορτάζ που γέννησε το κίνημα το ΜeΤoo και έσπασε δεκαετίες σιωπής γύρω από το θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης στο Χόλιγουντ.

Εισιτήρια (στην είσοδο της αίθουσας): 6 ευρώ (για όλους). 

Πληροφορίες: 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.