Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Φωταγωγήθηκαν τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα σε Έδεσσα, Αριδαία και Σκύδρα (φωτο)



Τα εορταστικά του ''φόρεσαν'' την Παρασκευή Έδεσσα, Αριδαία και Σκύδρα, ύστερα από την φωταγώγηση των Χριστουγεννιάτικων δέντρων.     
Με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και παιδικές φωνές πλημμύρισαν οι χώροι των εκδηλώσεων, με τους δημάρχους να δίνουν το σήμα για το άναμμα των δέντρων, κηρύσσοντας με αυτόν τον τρόπο την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων.  

ΕΔΕΣΣΑ





ΑΡΙΔΑΙΑ
arand

 

ΣΚΥΔΡΑ







Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Αυτος ο παππους που μιλαει μηπως να ντηθει αι βασιλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολλά δέντρα έχω δει αναμμένα αλλά σαν της Έδεσσας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μετά από δύο χρόνια εγκλεισμού μετά από δύο χρόνια απελπισίας μελαγχολίας το σχέδιο του δημάρχου Έδεσσας ήταν να γιορτάσει για τά Χριστούγεννα με τον δημότη με ένα αληθινό δέντρο στολισμένο με άθλια ξανά λαμπιόνια και με ένα σόου πυροτεχνημάτων . Για άλλη μία φορά μακριά από την οργάνωση και σκέψη των μαγαζιών και της αγοράς να δώσουν τις προτάσεις του πως να γίνουν θέματα για την προβολή της πόλης των Χριστουγέννων έτσι ώστε να φέρει εγχώριο τουρισμό στην πόλη η και από την ευρωπη ακόμη για την καλύτερη δυνατή τόνωση οικονομία της αγοράς , εκτός αν με ένα ζεστό κρασί και ένα Ντι Τζέι που σκέφτηκε η διοίκηση του εμπορικού συλλόγου θα τονώσει την αγορά αν εκλέχτηκε το καινούργιο σωμάτιο για αυτές τις ιδέες δεν νομίζω η αγορά να έχει οικονομικό πρόβλημα πλέων.
    Για άλλη μια φορά η Έδεσσα η τουριστική δήθεν πόλη των νερών είναι σε χειμερία νάρκη καλό ύπνο λοιπόν και τα χαιρετίσματα τα μου από την μικρή Λαπωνία καλές γιορτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πόσο κακια βγάζετε εσείς του Τσέπκεντζη.ζηλεια ζηλεια κακια.ξεφτυλεσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.