Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έδεσσα: Αίσιο τέλος σε μια μικρή ''περιπέτεια'' με έναν όμορφο κύκνο! (φωτο)



Μία ωραία μικρή "περιπέτεια", όπως την χαρακτηρίζουν, με πρωταγωνιστή έναν όμορφο κύκνο, έζησαν σήμερα το πρωί υπάλληλοι της ΔΗΚΕ Έδεσσας. 
Όπως επισημαίνει σε ανάρτησή του ο Ηρακλής Συμεωνίδης, "ύστερα από τηλεφώνημα στο Δήμο Έδεσσας και στην συνέχεια στην Δημοτική Επιχείρηση μία κυρία ενημέρωσε ότι κάποιος τραυματισμένος κύκνος βρίσκεται στο δρόμο Έδεσσας Φλώρινας (στην περιοχή Τσάρα), πάνω στο οδόστρωμα, με κίνδυνο να τον χτυπήσει κάποιο αυτοκίνητο" και συνεχίζει: 
"Αμέσως με συναδέλφους πήραμε τα κατάλληλα εργαλεία και σε συνεργασία με την υπεύθυνη του Κέντρου Φυσικής Ιστορίας Άγρα Βρυτών Νησίου Σκούλη Ειρήνη ξεκινήσαμε την αναζήτηση. Τον εντοπίσαμε σε κοντινό χωράφι αδύναμο να μην μπορεί να πετάξει, με λίγο τρέξιμο καταφέραμε να την ακινητοποιήσουμε ώστε να τον στείλουμε στον Σταθμό Δράση για την Άγρια Ζωή στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης". Και ο κ. Συμεωνίδης καταλήγει ως εξής: 
"Ευχαριστούμε πολύ την ανώνυμη κυρία που ενδιαφέρθηκε να πάρει τηλέφωνο και να μας ενημερώσει για το πανέμορφο κύκνο και το ΚΤΕΛ Έδεσσας που βοήθησε στην μεταφορά του στην Θεσσαλονίκη. Ήδη ο ανήλικος τραυματισμένος κύκνος ταξιδεύει για Θεσσαλονίκη ώστε να του παρασχεθεί φροντίδα από εξειδικευμένους επιστήμονες και θα είμαστε σε επικοινωνία για την πορεία της υγείας του, ώστε μόλις είναι δυνατόν να τον απελευθερώσουμε στον φυσικό χώρο την πανέμορφη λίμνη Άγρα-Βρυτών-Νησίου."


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.