Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σέρρες: Τι αναφέρουν τα υπουργεία Εσωτερικών και Παιδείας για την τραγωδία σε δημοτικό σχολείο



«Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να διερευνηθούν τα αίτια της τραγικής απώλειας και να αποδοθούν ευθύνες», αναφέρουν σε κοινή ανακοίνωσή τους τα υπουργεία Εσωτερικών και Παιδείας για την τραγωδία σε δημοτικό σχολείο στις Σέρρες.
Ολόκληρη η ανακοίνωση που εξέδωσαν τα Υπουργεία Εσωτερικών και Παιδείας και Θρησκευμάτων
Η τραγική απώλεια του μικρού μαθητή στις Σέρρες μας έχει συγκλονίσει. Η σκέψη μας είναι στους γονείς και την οικογένειά του, καθώς και στις οικογένειες των παιδιών που τραυματίστηκαν. Είμαστε σε επικοινωνία με τον αρμόδιο για τη λειτουργία του σχολείου Δήμο για να διερευνηθεί τι ακριβώς έχει συμβεί. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να διερευνηθούν τα αίτια της τραγικής απώλειας και να αποδοθούν ευθύνες. 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Tώρα που χάθηκε το παιδί.. Μετά το θλιβερές γεγονός ούτε ευθύνες αναζητούνται ούτε αποδίδονται. Δεν έχουν κανένα νόημα πια.. Άλλη μία οικογένεια θρηνεί στην Ελλάδα του 2022.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλο ταξίδι να εχει στην γειτονιά των αγγέλων κουράγιο πολύ να δίνει ο Θεός στην οικογένεια του και στους φίλους του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συλλυπητήρια στην οικογένεια και ελπίζω οι υπόλοιποι γονείς να αφυπνιστούν για τις τραγικές συνθήκες των σχολικών κτιρίων.

    Να δουν και οι υπεύθυνοι του Δήμου Πέλλας, που βρίσκονται τα λεβητοστάσια στα σχολεία της Πέλλας, από πότε έχουν να συντηρηθούν, ποιος είναι υπεύθυνος να ανάβει τα καλοριφέρ σε κάθε σχολείο. Όχι μετά να βγαίνουν οι δήμαρχοι, όπως ο φίλτατος δήμαρχος Σερρών, να κατηγορούν τους διευθυντές και τους εκπαιδευτικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.