Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πρόσκληση φορέων από το Δήμο Σκύδρας για την παρουσίαση γιορτινών δράσεων



Οι γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς πλησιάζουν και η διάθεση όλων μας γίνεται πιο ευχάριστη, πιο χαρούμενη, πιο ανθρώπινη.

Ο Δήμος Σκύδρας έχει ξεκινήσει τον πολύχρωμο φωτισμό και στολισμό της πόλης και των Κοινοτήτων. Στην πλατεία Δημοκρατίας στήνεται το Χωριό του Άγιου Βασίλη, ενώ στην απέναντι πλευρά, μπροστά στο Δημαρχείο, ορίζεται και προετοιμάζεται ο χώρος όπου θα φιλοξενηθούν ποικίλες γιορταστικές, κοινωνικοπολιτιστικές κ.ά. δράσεις κι εκδηλώσεις.

Όσοι φορείς δημόσιοι ή ιδιωτικοί (σχολεία, κέντρα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών, σύλλογοι κ.ά.) ενδιαφέρονται να παρουσιάσουν δωρεάν τις δικές τους δράσεις στο συγκεκριμένο χώρο μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους καταθέτοντας σχετική αίτηση στο Δημαρχείο μέχρι την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022 κι ώρα 13:00΄ .

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ν΄απευθύνονται στην αρμόδια Αντιδήμαρχο Ιωάννα Βέργου, τηλ.: 6980414242.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.