Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έδεσσα: Χριστουγεννιάτικες συνταγές στον πεζόδρομο με συμμετοχή των CHEF του ΔΙΕΚ Έδεσσας



Την Τετάρτη 14-12-2022 στις 17:00 στην Πλατεία Στουγιαννάκη στον πεζόδρομο, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση του Δήμου Έδεσσας, σε συνεργασία με Συλλόγους και Φορείς, όπου θα παρουσιαστούν γλυκιές Χριστουγεννιάτικες Συνταγές. 
Το Δημόσιο ΙΕΚ Έδεσσας για άλλη μια φορά θα έχει κεντρικό ρόλο, καθώς ο εκπαιδευτής του κ. Κουρατζόγλου Θεόδωρος έχει αναλάβει την επιμέλεια και παρουσίαση της όλης εκδήλωσης, ενώ οι σπουδαστές θα φροντίσουν για την άρτια διεξαγωγή της. Μετά λοιπόν από δύο χρόνια όπου η πανδημία του κορωνοϊού έβαλε stop σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις, το Δημόσιο ΙΕΚ Έδεσσας επιστρέφει για άλλη μια φορά στον χριστουγεννιάτικο πεζόδρομο προσφέροντας λιχουδιές στους συνανθρώπους μας.

Σας περιμένουμε όλους εκεί!!!

ΔΗΜΟΣΙΟ ΙΕΚ ΕΔΕΣΣΑΣ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Συγχαρητήρια στο ΔΙΕΚ αλλά λίγη προσοχή ΟΧΙ πολλή κοντά στη φάτνη Κάποιοι παθαίνουν αλλεργία μόνο που τη βλέπουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά η πολλή ΚΙΝΕΖΙΑ βλάπτει σοβαρά την υγεία

      Διαγραφή
  2. Ξεχύθηκαν οι τουρίστες να φάνε από τα εορταστικά καλούδια τελευταία είχα καιρό να δω τον γείτονα μου και ευτυχώς βρεθήκαμε στα εδέσματα πρέπει να πήρε και για το σπίτι το έχει συνήθειο διότι όλοι τον αγαπάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.