Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Eκτός ΝΔ και εκτός ψηφοδελτίου η Μαρία Σπυράκη μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής της



Με απόφαση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, αναστέλλεται η ιδιότητα του μέλους της Νέας Δημοκρατίας της Ευρωβουλευτή Μαρίας Σπυράκη, μέχρι να ολοκληρωθεί η διερεύνηση υπόθεσης για την οποία ελέγχεται.
Όσο διαρκεί η ανωτέρω απόφαση της αναστολής, η Μαρία Σπυράκη δεν θα είναι υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Θεσσαλονίκης στις επόμενες εθνικές εκλογές.
Υπενθυμίζεται ότι χθες ο Ευρωπαίος γενικός εισαγγελέας ζήτησε την άρση της ασυλίας της Εύας Καϊλή (πρώην S&D) και της Μαρίας Σπυράκη (ΕΛΚ), καθώς υπάρχει «υποψία απάτης επιζήμιας για τον προϋπολογισμό της ΕΕ» σε σχέση με τις βουλευτικές αποζημιώσεις και τις αμοιβές των βοηθών.
Στο άκουσμα της είδησης η Μαρία Σπυράκη δήλωσε μεταξύ άλλων πως δεν έχει καμία σχέση με το Qatargate και πως αποδέχεται την άρση της ασυλίας της.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ γεννιεσαι.δεν γινεσαι. Με ολα αυτα τα ορφανα μορφωματα που μαζεψε ο Μητσοτακης στην παραταξη, την εκανε σαν τα μουτρα του. Δεν ξερω ποσο θα κοστισει αυτο πολιτικα και αν η δικη του κυβερνηση μας φερει σε χαμηλο ιστορικο αλλα οι μισοι και πλεον φιλοι και οπαδοι του κομματος ντρεπονται να ψελλιζουν την πολιτικη τους τοποθετηση. Τι δουλεια εχει ενας γνησιος κεντροδεξιος δημοκρατης με τον Άδωνη, τον Βοριδη, τον Θεοδωρικακο, τον Πατση, την προσφατα διαγραφεισα πατσαβουρα Σπυρακη που ως δημοσιογραφος μερα νυχτα εβριζε την ΝΔ, τον Κυρανακη, τον Οικονομου, τον Πετσα και πολλα ακομη φρουτα που στον πυρηνα τους ειναι σαπια. Οτι λαμπει δεν ειναι χρυσος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από πότε είναι η Σπυράκη στη ΝΔ;
      Εσείς οι δεξιοί δεν κάνατε τον κούλη πρόεδρο και μη ξεχνάς το τι έγινε με τις εκλογικές σας διαδικασίες.
      Γιατί δεν αντιδράσατε;
      Η οικογένεια Μητσοτάκη ξεχνάς πότε και πως εντάχθηκε στην ΕΡΕ κατόπιν ΝΔ;
      Η ΕΡΕ του εθνάρχη πότε βαπτίστηκε Κεντροδεξιά;
      Όταν διαλύθηκε το Κέντρο μετά την μεταπολίτευση;
      Καπηλεύτηκε την ιστορία του Κέντρου και όλα καλά;
      Ξεχάστηκαν οι δεκαετίες ΄50 - ΄60;
      Δηλαδή οι άλλοι μισοί οπαδοί της ΝΔ είναι υπερήφανοι γι αυτό που είναι;
      Θα μου πεις οπαδοί είναι και όπως όλοι οι οπαδοί τα βλέπουν είτε γαλάζια, είτε πράσινα, είτε κόκκινα και πιθανόν ποτέ άχρωμα και καθαρά.
      Ζήτω το οπαδιλίκι .
      Πού παίζουμε τη Κυριακή.
      Παράκληση: Να αφαιρεθεί άμεσα, αν είναι δυνατόν, το γράσο από τα μάτια γιατί είμαστε σε ελεύθερη πτώση

      Διαγραφή
    2. Το να αναδεικνύεις ιστορικα γεγονοτα δεκαετιες πισω ειναι ευκολο. Το να ζεις κατα την διαρκεια της συγχρονης ιστοριας διχως την γνωμη των παπουδων κ των προ-παπουδων σου ειναι βιωμα που μπορεις να εχεις ξεκαθαρη αποψη. Θα με συγχωρεσεις 9:30 αν εισαι της γενιας του Ηφαιστου και του Κολοκοτρώνη οποτε πιθανον να ενοιωσες ολα οσα περιγραφεις. Αν ομως επικαλεστεις τα γραφομενα σου απο ιστορικους του παρελθόντος τοτε καλα θα κανεις να μην ασχολεισαι. Ως α-σπιλος, α- μολυντος και αλλεργικος στο γράσο σου κανω γνωστο οτι το πολιτευμα .ας ειναι κοινοβουλευτικη Δημοκρατια. Οποτε εχεις πολλες επιλογες να μαυρισεις τους λευκους, τους γαλαζιους, τους πρασινους, τους κοκκινους και να διαλεξεις το μαυρο (ειδικα αν εισαι ΠΑΟΚ). Στον 11:01 απαντω μονολεκτικα οτι ο βουλευτης που αναφερει δεν ανηκει στην ΝΔ οποτε δεν μπαινω στον κοπο να τον επικαλεστω ουτε και αρνητικα. Ειναι ενας απο τους φυτευτους αλεξιπτωτιστες γυρολογους, ανεξαρτητα του οτι αποτελει επιλογη πολλων συνανθρωπων μας που τον ψηφιζουν στελνοντας τον στο Κοινοβουλιο. Οποτε πονηρουλη 11:01 το δολωμα σου αλλου γιατι η αλεπου ειναι ελαφρως μεγαλυτερη απο το αλεπουδακι...

      Διαγραφή
  2. Z. Z.. EXEIΣ EΠIΛEKTIKH MNHMH KAI TOY ΣTAMENITH TOY HPAN THN AΣYΛIA KAI EINAI KENTPOΔEΞIOΣ . EΔΩ ΞIΛOTOYMΠEKI KANEIΣ. H MHΠΩΣ KANΩ ΛAΘOΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. .Από την στιγμή που η σαπιλα ξεσκεπάζεται από Ευρωπαίους δικαστές, εισαγγελείς κτλ.Απλα την μαμησατε ΟΛΟΙ σας. ΥΓ ο γιος του πρωθυπουργού εάν δε με απατά η μνήμη μου εργάζεται σε γραφείο ευρωβουλευτή τυχαίο?Δε νομίζω!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.