Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Προειδοποίηση Ζαχάροβα: Εχθρική κίνηση η πιθανή παράδοση S-300 από την Ελλάδα στην Ουκρανία



Προειδοποίηση κατά της χώρας μας, να μη στείλει τους ρωσικούς αντιαεροπορικούς πυραύλους S-300 στην Ουκρανία, απηύθυνε σε αυστηρό τόνο η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα.

Ανοιχτά εχθρικές προς τη Ρωσία χαρακτηρίζει η εκπρόσωπος του Ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα τις πληροφορίες πως η Ελλάδα προτίθεται να προμηθεύσει την Ουκρανία με το ρωσικό αντιαεροπορικό σύστημα S-300PMU-1 που βρίσκεται στην Κρήτη.

«Θεωρούμε τις προκλητικές προθέσεις για την προμήθεια του καθεστώτος του Κιέβου με τα S-300 και άλλα συστήματα αεράμυνας ρωσικού/σοβιετικού τύπου ως ανοιχτά εχθρικές προς τη Ρωσία» αναφέρει σχετικά και υποστηρίζει πως «αγνοείται η γνώμη των Ελλήνων πολιτών, οι οποίοι σε ποσοστό 70%, σύμφωνα με δημοσκοπήσεις, αντιτίθενται στην παροχή οπλισμού στην Ουκρανία»

Κάνει λόγο ακόμη, για κατάφορη παραβίαση των διατάξεων των ρωσοελληνικών διακυβερνητικών συμφωνιών – «οι οποίες απαγορεύουν ρητά στην Ελλάδα να επανεξάγει σε τρίτη πλευρά στρατιωτικό εξοπλισμό που προμηθεύτηκε από εμάς χωρίς τη συγκατάθεση της Ρωσίας»  και κατηγορεί την κυβέρνηση ότι καθίσταται «άμεσος συνεργός των Ουκρανών νεοναζί».

Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου ΥΠΕΞ «προειδοποιεί» την ελληνική ηγεσία να εγκαταλείψει τα επικίνδυνα σχέδια, δηλώνοντας χαρακτηριστικά

«Κανείς δεν πρέπει να έχει την όποια αμφιβολία ότι όλος ο στρατιωτικός εξοπλισμός που αποστέλλεται στο Κίεβο θα εντοπιστεί έγκαιρα και θα καταστραφεί από τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Προτού να είναι πολύ αργά, η Ελλάδα μπορεί να εγκαταλείψει τα επικίνδυνα σχέδια. Για άλλη μια φορά προειδοποιούμε την ελληνική ηγεσία για την ευθύνη της.»
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. ρε ποσο ηλιθιοι αυτοι της κυβερνησης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι s 300 σε 2-3 χρόνια θα ειναι άχρηστοι λόγο παλαιότητας θελουν συντήρηση που δεν γίνεται στην Ελλάδα

      Διαγραφή
  2. μας πουλήσατε το 22 το 45 το 74, το 2015 είχατε μια ευκαιρία να μας βοηθήσετε με τα καπιταλ κοντρόλ μας γράψατε στα@@ ε μην μας λέτε και από πάνω τι θα κάνουμε φασίστες του κερατά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι να μας πεις ρε ζαχαροβα.εδω αντέχουμε με Τσίπρα και Μητσοτάκη να μας ..... Σε σένα θα "κωλ....σουμε" ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτός ο ηλίθιος ακροδεξιός θα μας βάλει σε τρελούς μπελάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα παράπονα σου στους καμένους στους ψεκασμενους και τους εξαρτημένους από το θυμίαμα που είναι οι αντιπρόσωποι σας στην Ελλάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς. Η υποστήριξη της Ρωσίας από μερίδα των συμπατριωτών μας χρήζει ψυχιατρικής βοήθειας. Η Ρωσία ιστορικά ήταν εχθρός της Ελλάδας και, άλλοτε με γαλιφιές, άλλοτε απροκάλυπτα, προωθούσε τα δικά της συμφέροντα εις βάρος των ελληνικών. Και για να θυμηθούμε τα σημαντικότερα σημεία της ιστορίας:

      https://www.kathimerini.gr/opinion/readers/561996496/ellada-rosia-kai-i-istoria/

      Η προσπάθειά της να υποδείξει στην Ελλάδα τι θα κάνει σήμερα με τον πόλεμο είναι τουλάχιστον αστεία. Καρικατούρα κράτους-ομοσπονδίας, που «σπεύδει βραδέως» προς τα εξ ων συνετέθη.

      Διαγραφή
  6. Για ποιους φίλους λέτε ρε ανιστόρητοι διαβάστε λίγο ιστορία μια ζωή μέσα στην πουστια ήταν οι Ρώσοι, και για πείτε μου εσείς οι Ρώσο φίλοι τους s400 οι Ρώσοι δεν τους έδωσαν στην Τουρκία; και δεν ξέρουν για που τους θέλουν οι τουρκοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.