Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο ΠΑΣΟΚτζής από τα Τρίκαλα που έγινε viral – Tούρτα γενεθλίων με τον… Ανδρέα Παπανδρέου



Με έναν πρωτότυπο τρόπο γιόρτασε τα γενέθλιά του γνωστός ΠΑΣΟΚΤζής από τα Τρίκαλα. Τα παιδιά του Αντώνη Πρεμέτη, που είναι υπάλληλος της Διεύθυνσης Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, του ετοίμασαν μια ωραία έκπληξη. Η τούρτα γενεθλίων του είχε τη φωτογραφία του ιστορικού ηγέτη του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου, και έγραφε «Χρόνια πολλά πατέρα».
Όμως η ιστορία δεν σταματά εδώ. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα trikalavoice.gr, o κ. Αντώνης έσβησε τα κεράκια κανονικά, αλλά η τούρτα κόπηκε περιμετρικά μόνο, προκειμένου να μείνει άθιχτο το πρόσωπο του Ανδρέα Παπανδρέου.

Στην πραγματικότητα πάντως, δεν ήταν και τόσο.. πρωτότυπη για τον ίδιο η συγκεκριμένη τούρτα. Τον Δεκέμβριο του 2020, είχε σβήσει ξανά κεράκια σε τούρτα με άρωμα… ΠΑΣΟΚ.

«Επί ΠΑΣΟΚ δύο μέτρα απόσταση κρατούσαμε μόνο από τους δεξιούς». Αυτό ήταν το μήνυμα που είχε γραφτεί πάνω στην τούρτα, ενώ στο πάνω μέρος της δέσποζε ο πράσινος ήλιος.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Ανήκει σε αυτούς που τα πήραν όλα ή σε αυτούς που υπάρχουν τα λεφτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι εγω στα γενεθλια μου παρηγγειλα μια 3kg τουρτα με 57 λαμπιονια και την φατσα της Ευας Καιλη. Ειπα να ομορφαίνω το γεγονος αλλα μου την φορεσε η γυναικα μου στην μουρη. Μονο στον γιο μου αρεσε η ιδεα αλλα ειμασταν μειοψηφια. Στα επομενα θα βαλω την φατσα του Μητσοτακη για να μην εχω ενδοοικογενειακη μουρμουρα... "ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ" σε ολους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.