Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συμμετοχή του 1ου ΓΕΛ Γιαννιτσών σε σχολική σύμπραξη ανταλλαγής ''Knowledge and Protection of the Sea and Maritime Space''Το 1o ΓΕΛ Γιαννιτσών συμμετέχει σε σχολική σύμπραξη ανταλλαγής με τίτλο “Knowledge and Protection of the Sea and Maritime Space” στο πλαίσιο του προγράμματος «Στρατηγικές συμπράξεις για τη σχολική εκπαίδευση», υπό την αιγίδα του ERASMUS+. Η θεματική του προγράμματος αφορά την προστασία και την βιώσιμη χρήση του θαλάσσιου περιβάλλοντος.
Κατά το διάστημα 16-20 Ιανουαρίου 2023 φιλοξενήθηκαν στην πόλη μας 30 μαθητές και καθηγητές από τη Γαλλία, την Ιταλία και την Ισπανία. 
Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την προστατευόμενη περιοχή του Δέλτα Αξιού - Λουδία - Αλιάκμονα, την "υδάτινη" πόλη της Έδεσσας και το μουσείο κοχυλιών "Ωκεανός" στο Πλαγιάρι Πέλλας. Η ανταλλαγή πλαισιώθηκε με περιηγήσεις στα Γιαννιτσά και τη Θεσσαλονίκη και με επισκέψεις σε αρχαιολογικά μνημεία και αξιοθέατα.Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.