Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συμμετοχή του Αγροτικού Συλλόγου Σκύδρας στις αγροτικές κινητοποιήσεις στις 22 Γενάρη



Ο Αγροτικός Σύλλογος Δήμου Σκύδρας καλεί όλους τους αγρότες να συμμετέχουν στην κινητοποίηση που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Γενάρη με τα τρακτέρ παρατεταγμένα στις πλατείες των χωριών.
Βάζουμε τέλος στον εμπαιγμό και στην κοροϊδία του ΥΠΑΑΤ και της κυβέρνησης σχετικά με τις βροχοπτώσεις.
Διεκδικούμε δίκαιες και άμεσες αποζημιώσεις στο σύνολο των ποικιλιών σε βερύκοκα, δαμάσκηνα, κεράσια, ροδάκινα, νεκταρίνια, βιομηχανικά ροδάκινα, μήλα, αχλάδια.
καθώς επίσης και την άμεση καταβολή των 72,7€ από την ουκρανική κρίση σε όλους τους αγρότες της Πέλλας ανεξάρτητα αν είναι μέλη όχι συνεταιρισμού.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. TI XAIP NA ΔOYME ME TOYΣ BOYΛEYTEΣ ΠOY EXOYME. O AΛΛOΣ ΠHPE ΣBAPNA TIΣ EKKΛHΣIEΣ ΣHMEPA YΔPAIA, ΓYΨOXΩPI, AΨAΛOΣ KAI EBΓAZE ΦΩTOΓPAΦIEΣ.
    TI NA ΠEPIMENEI KANEIΣ. ΣKETH AΠOΓOHTEYΣH.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συνάδελφοι καλά να πάθετε γλυφτεσ δεν αφήσατε τίποτα όρθιο.τωρα τι ψαχνετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είμαι αγρότης θέλω να δω πόσοι από εμάς θά φέρουν τά τρακτέρ στις πλατείες. Έχω την εντύπωση ότι μόλις θά ανακοίνωση ο υπουργός τις βροχοπτώσεις καί τά 72 άρια θα σκορπισουμε.. μακάρι να βγω ψεύτης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.