Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αυτόματος Εξωτερικός Απινιδωτής έξω από το Κοινοτικό Ιατρείο της Νέας Πέλλας



Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι ο Αυτόματος Εξωτερικός Απινιδωτής τοποθετήθηκε σήμερα έξω από το Κοινοτικό Ιατρείο και είναι στη διάθεση όποιου τον χρειαστεί. Είναι τοποθετημένος σε ειδικό κυτίο φύλαξης, το οποίο διατηρεί σταθερή θερμοκρασία στο εσωτερικό του και τον προστατεύει από τις καιρικές συνθήκες.   Μαζί με τον απινιδωτη τοποθετήθηκε και ένα κιτ που περιέχει μάσκα  εμφυσήσεων, ψαλίδι, ξυραφάκι, γάντια και πετσέτα. 
Η προσπάθεια αυτή αγκαλιάστηκε από κάποιους συμπολίτες μας, τους οποίους θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά. Αρχικά τον κ. Κόκκινη Παναγιώτη του Σοφοκλή για την εξολοκλήρου  δωρεά του απινιδωτή.  Στη συνέχεια τον κ. Σταυράκη Χρήστο, τον κ. Καραβασίλη Βασίλη και την κα Αγελάρη Αλεξάνδρα για την αγορά του κυτίου αποθήκευσης και του κιτ πρώτων βοηθειών. Τον κ. Βασιλειάδη Βασίλη για την αγορά και τοποθέτηση της κάμερας που καταγράφει τον εξωτερικο χώρο του ιατρείου. Τέλος τους τεχνικούς Πολυχρονόπουλο Παναγιώτη , Μιχάλογλου Ερμόλαο και Τσιμπρή Μανώλη για την τεχνική υποστήριξη. 
Βασική μας υποχρέωση σαν πολίτες είναι να φροντίσουμε ώστε να μην υποστεί ζημιές, να εξηγήσουμε στα μικρά παιδιά ότι δεν πρόκειται για παιχνίδι αλλά για ένα ακριβό εργαλείο το οποίο στα λάθος χέρια μπορεί να γίνει επικίνδυνο και να εκπαιδευτούμε στη χρήση του. Για τον λόγο αυτό διοργανώνεται το σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023.

Κοινότητα Νέας Πέλλας


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.