Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επίσκεψη Διοικητή της 3ης ΥΠΕ Π. Μπογιατζίδη στο Κέντρο Υγείας Κρύας Βρύσης (φωτο)



Επίσκεψη στο ΚΥ Κρύας Βρύσης του Ν. Πέλλας πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο Διοικητής της 3ης ΥΠΕ Παναγιώτης Μπογιατζίδης.
"Θα ήθελα να συγχαρώ το προσωπικό για το επαγγελματισμό στη διαχείριση του προβλήματος ηλεκτροδότησης των υποδομών μετά από γενικευμένη βλάβη στον κεντρικό ηλεκτρολογικό πίνακα του ΚΥ καθώς και για την  αφοσίωση στην άσκηση των καθηκόντων τους", επισημαίνει ο κ. Μπογιατζίδης, προσθέτοντας: "Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμαρχο Πέλλας Γρηγόρη Σταμκο για την καθοριστική συμβολή του,  μέσω διάθεσης της κατάλληλης τεχνικής υποστήριξης, από την πρώτη στιγμή στην επίλυση του προβλήματος."




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. ΤΟ ΚΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟΛΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΜΠ*ΡΤΕΛΟ.ΚΑΙ ΩΣ ΥΠΕΑΡΧΗΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΚΥΡΗΞΕΙΣ ΤΙΣ ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ. ΟΤΑΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΡΙΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΛ* ΝΕΙ ΤΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙ ΑΡΓΟΣΧΟΛΕ ΜΠΟΓΙΑΤΖΙΔΗ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυο golden boys αλληλοσυγχαιρονται πανω απο το κουφαρι του Κ.Υ Κρ. Βρυσης. Μιας υγειονομικης μοναδας που ειχε 19 ειδικους, 5 ειδικευομενους και πληρη νοσηλευτικο προσωπικο. Τωρα ομως καταντησε για κλεισιμο γιατι εμειναν τρεις και ο κουκος. Ποιος δημαρχος και ποιος ΥΠΕ αφου ειναι και οι δυο ανυπαρκτοι και ανικανοι. Κλειστε το και στειλτε τον κοσμο στον ιδιωτικο τομεα να γλυτωσουμε. Ευτυχως υπαρχει το νοσοκομειο Γιαννιτσων και αισθανομαστε ασφαλεια. Την Κρυα Βρυση την σβησατε στην κυριολεξια και θα πληρωσετε γι αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επρεπε κ διοικητη των νοσοκομειων της 3υπε να παρεις χερακι χερακι τον Σταμκο και μετα απο την αθλιοτητα που αντικρυσες στο Κεντρο Υγειας να κανετε μια επισκεψη στην πολη. Θα βλεπατε ουρες σε ολα τα ιδιωτικα ιατρεια σε αντιθεση με την ερημωμενη δημοσια δομη που ειναι για κλαματα. Ουτε εμβολια γριπης δεν μπορει να γραψει πλεον ο κοσμος αφου τα ραντεβου ειναι για μετα το Πασχα. Με ενα γιατρο και πληρη αδιαφορια απο τους υπευθυνους, υγεια δεν γινεται. Και καλα εσυ κανεις την δουλεια σου εκ του μακρόθεν, ο αλλος που λεει οτι ειναι δημαρχος μονο αετο ξερει να πεταει; Ξεφτιλα μεγαλη, αγανακτηση και ανευθυνοτητα. Οι βουλευτες τι λενε για ολα αυτα; Συμφωνουν; Αν ναι τοτε ενταξει(!!). Αν οχι ας ασχοληθουν λιγακι με τα προβληματα της κοινωνιας της Κρυας Βρυσης και της γυρω περιοχης σε αυτο το σημαντικο θεμα που αφορα το πολυτιμο αγαθο της υγειας. Αληθεια το Κ.Υ εχει διευθυντη; Ποιος ειναι; Εχει ενημερωσει τους αρμοδιους για ολα οσα συμβαινουν; Εδω πρεπει να δοθουν απαντησεις και να αποδωθουν ευθυνες αγαπητοι συμπολιτες. Φτανει το γιορτινο φαγητο και ο καναπες. Συμφωνω με τον παραπανω σχολιαστη για το ΓΝ Γιαννιτσων (ευτυχως που υπαρχει και αυτο γιατι αλλιως την ειχαμε βαμμενη απο χερι). Καλη χρονια !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΚΥ ΚΡ.ΒΡΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΧΟΥΡΙ ΓΙΑ ΖΩΑ.ΑΣΧΗΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. ΑΣΧΗΜΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ. ΑΣΧΗΜΗ ΑΣΧΗΜΗ ΑΣΧΗΜΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΟΣ ΑΣΧΗΜΟΥ ΑΣΧΗΜΟΥ ΑΣΧΗΜΟΥ ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΠΡΟΣ ΕΝΑΝ ΚΑΤΑΣΧΗΜΟ ΚΑΤΑΣΧΗΜΟ ΚΑΤΑΣΧΗΜΟ ΔΗΜΑΡΧΟ.ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ.ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΕΛΛΑΣ.ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΕΛΛΑΣ.ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 3Η ΥΠΕ.ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ.ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΟΙ ΔΥΟ ΕΚ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΠΟΓΙΑΤΖΙΔΗ ΣΤΑΜΕΝΙΤΗ ΣΤΑΜΚΟΥ ΔΝΤΗ ΚΥ.ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΠΟΥ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ Η ΖΗΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΗ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΡ.ΒΡΥΣΗΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΖΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΛΥΣΗ.Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΣΥΝΘΗΜΑ.ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΙΚΗ.ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ."ΑΛΛΑΓΗ" ΛΟΙΠΟΝ ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΖΑΝΙ ΒΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΡΑΓΕΙ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΙΛΑΜΕ ΤΩΡΑ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ.ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΑΠΟΧΡΩΣΕΩΝ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.