Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας - Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας



Την Τρίτη 10 Ιανουαρίου και ώρα 17΄30 συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας για λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης: 

Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2023

1ο Αναπροσαρμογή τελών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού Δήμου Αλμωπίας έτους 2023

2ο Λήψη απόφασης αναφορικά με τη μείωση τελών χρήσης κοινόχρηστων χώρων (Ατελής παραχώρηση κοινόχρηστων χώρων για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος)

3ο Αναπροσαρμογή τελών άρδευσης Δήμου Αλμωπίας, έτους 2023

4ο Πρόγραμμα Επικοινωνιακής Προβολής 2023 του Δήμου Αλμωπίας

5ο Λήψη απόφασης αναφορικά με : «Α) την αναγκαιότητα εφαρμογής του ρυμοτομικού σχεδίου της αριθμ. 5/92 Πράξης Εφαρμογής Πολεοδομικής Μελέτης Επέκτασης Αριδαίας με την καταβολή του δικαιώματος αποζημίωσης Β) τον εξωδικαστικό συμβιβασμό για την αποζημίωση ιδιοκτησιών από την υπ` αριθμ. 5/92 Πράξη Εφαρμογής Πολεοδομικής Μελέτης Επέκτασης Αριδαίας με τιμή μονάδος που προσδιορίστηκε από Συμβολαιογράφο με ανάθεση Οικονομικής Επιτροπής Γ) την έγκριση της τιμής μονάδος που προσδιορίστηκε από Συμβολαιογράφο με ανάθεση Οικονομικής Επιτροπής» (αριθ. 12/2022 Απόφαση ΕΠΟΙΖΩ)

6ο Λήψη απόφασης αναφορικά με: «Α) την αναγκαιότητα εφαρμογής του ρυμοτομικού σχεδίου της αριθμ. 5/92 Πράξης Εφαρμογής Πολεοδομικής Μελέτης Επέκτασης Αριδαίας με την καταβολή του δικαιώματος αποζημίωσης Β) τον εξωδικαστικό συμβιβασμό για την αποζημίωση ιδιοκτησιών από την υπ` αριθμ. 5/92 Πράξη Εφαρμογής Πολεοδομικής Μελέτης Επέκτασης Αριδαίας με τιμή μονάδος που προσδιορίστηκε από Συμβολαιογράφο για την αποζημίωση για τμήμα οδού της επέκτασης Αριδαίας, εξ` ολοκλήρου ρυμοτομούμενο για την δημιουργία της νέας περιφερειακής οδού σύμφωνα με την αρ. 5/43 διορθωτική πράξη της 5/92 Πράξη Εφαρμογής Πολεοδομικής Μελέτης Επέκτασης Αριδαίας, στην περιοχή του ΟΤ Γ 158» (αριθ. 13/2022 Απόφαση ΕΠΟΙΖΩ)

7ο Δωρεάν παραχώρηση ή μη χρήσης του αίθουσας που βρίσκεται στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Αψάλου στον Λαογραφικό και Εκπολιτιστικό Σύλλογο Ποντίων Αψάλου για την διεξαγωγή προβών και θεατρικής παράστασης

8ο Καταστροφή αντικειμένων χωρίς αξία του εργοταξίου του Δήμου Αλμωπίας

9ο Συγκρότηση Επιτροπής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών έτους 2023

10ο Συγκρότηση Επιτροπών παραλαβής προμηθειών - εργασιών και γενικών υπηρεσιών για το 2023.

11ο Συγκρότηση Επιτροπής Διενέργειας Δημοπρασίας και Αξιολόγησης Προσφορών, Εκποίησης, Εκμίσθωσης και Μίσθωσης Ακινήτων ή Κινητών Πραγμάτων Δήμου Αλμωπίας για το 2023.

12ο Έγκριση της με αριθ. 64/2022 Απόφασης του Δ.Σ. της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αλμωπίας περί ορισμού ορκωτών ελεγκτών για το οικονομικό έτος 2021.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Ο Παρούτογλου θα καταδικάσει τις σχέσεις του με την Ακροδεξιά; Οι υποψήφιοι δήμαρχοι να ξεκαθαρίσουν μέχρι που φτάνουν ! Ακούγεται συμμετοχή ανθρώπων που έχουν Ακραίες απόψεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.