Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Γιαννιτσών απαντά σε δημοσίευμα για το Ογκολογικό Τμήμα του νοσοκομείου Γιαννιτσών


Με αφορμή σημερινό δημοσίευμα -ανακοίνωση πολιτευτή σχετικά με την λειτουργία του Ογκολογικού Τμήματος της Παθολογικής κλινικής του νοσοκομείου Γιαννιτσών, δηλώνουμε δημόσια τα παρακάτω:

Η ανακοίνωση του πρώην προέδρου του Φαρμακευτικού Συλλόγου Πέλλας και πολιτευτή Πάνου Ζαρογουλίδη είναι πέρα για πέρα ανακριβής και δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια. Το Ογκολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου Γιαννιτσών, πράγματι, συντηρεί στη ζωή πλήθος συνανθρώπων μας και εξυπηρετεί με πλήρη ιατρική και φαρμακευτική κάλυψη τους ασθενείς (μέλη του Συλλόγου μας και μη). Όλες οι αναγκαίες ογκολογικές θεραπείες πραγματοποιούνται με πλήρη υπευθυνότητα, με ευσυνειδησία και -πολλές φορές- με αυταπάρνηση του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου Γιαννιτσών.

Οφείλουμε όλοι να επιδεικνύουμε την δέουσα σοβαρότητα και υπευθυνότητα στον δημόσιο λόγο και να αναγνωρίζουμε την προσπάθεια και το έργο που γίνεται για την φροντίδα και περίθαλψη των καρκινοπαθών. Σε κάθε άλλη περίπτωση εξυπηρετούνται άλλοι σκοποί που δεν έχουν κανένα χώρο στον ευαίσθητο τομέα της Δημόσιας Υγείας.

Ευχαριστούμε για την φιλοξενία
Για το ΔΣ του Συλλόγου Καρκινοπαθών Γιαννιτσών

Η Πρόεδρος
Ειρήνη Μυστακίδου
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.