Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Π. Ζαρογουλίδης: Κραυγή αγωνίας από τους καρκινοπαθείς της περιοχής μας!



Κραυγή αγωνίας από τους καρκινοπαθείς της περιοχής μας απέναντι στον καθεστωτισμό και την κακή οργάνωση του Εθνικού συστήματος υγείας. 
Η ογκολογική κλινική του νοσοκομείου Γιαννιτσών, που συντηρεί στην ζωή πλήθος συνανθρώπων μας με σοβαρά προβλήματα υγείας, δεν μπορεί να εξυπηρετήσει τις αναγκαίες χημειοθεραπείες και ανοσοθεραπείες που απαιτούνται με αποτέλεσμα πολλοί από αυτούς να έχουν αφεθεί στην μοίρα τους και δίχως φάρμακο στην μάχη τους με τον καρκίνο. 
Όλα αυτά επειδή η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει οδηγήσει συνειδητά σε εκφύλιση το ΕΣΥ μέσα από υποχρηματοδότηση και εκδίωξη του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού προς αλλότρια ιδιωτικά συμφέροντα. 
Το Εθνικό Σύστημα Υγείας οφείλουμε να το διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού ώστε να το παραδώσουμε στα παιδιά μας σαν διαγενεακή μας ευθύνη.
Παρακαλώ την Περιφερειακή Υγειονομική διεύθυνση να λάβει άμεσα μέτρα για την απρόσκοπτη συνέχεια της φαρμακευτικής αγωγής των ασθενών αυτών !!!!!!!

Παναγιώτης Ζαρογουλίδης
Pharm, MBA, Διαπιστευμένος Διαμεσολαβητής at - Μέλος Εθν. Μητρώο Διαμεσολαβητών Υπουργείου Δικαιοσύνης & Διαφάνειας
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Το διοικητικό συμβούλιο έχει σκοπό να κλείσει την λειτουργία του νοσοκομείου με τις ευλογίες της κυβέρνησης. Έχουν ξεπεράσει τα όρια, κάνοντας πασαλειμματα δεν λύνεται το πρόβλημα. Μεγάλη ντροπή και αισχος , φαίνεται ότι γι αυτούς η ανθρώπινη ζωή και πόνος δεν έχει αξία μπροστά στον βωμό του χρήματος. Ντροπή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η διάλυση της δημόσιας υγείας είναι ενα συνεχιζόμενο έγκλημα και δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από τις προσωρινές μετακινήσεις ιατρών. Ο κ. Ζαρογουλιδης τοποθετείται και εκθέτει την τραγικότητα της κατάστασης. Το ΔΣ ας μας απαντήσει στην τοποθέτηση του, ποσους γιατρούς χρειάζεται πόσα φάρμακα απαιτούνται και πόσα υπάρχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.