Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δημοτικό Συμβούλιο Πέλλας: Κοινός αγώνας για το νοσοκομείο Γιαννιτσών (βίντεο)


Κοινό αγώνα για την αναβάθμιση του Νοσοκομείου Γιαννιτσών αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Πέλλας στην διευρυμένη συνεδρίασή του που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, μετά από σχετικό αίτημα του επικεφαλής της αντιπολίτευσης Στάθη Καστερίδη.

Στη συνεδρίαση, η οποία έγινε δια ζώσης αλλά και με τηλεδιάσκεψη, συμμετείχαν οι 4 βουλευτές της Πέλλας,  Γ. Καρασμάνης, Διον. Σταμενίτης, Λάκης Βασιλειάδης (με τηλεδιάσκεψη) και Θεοδ. Τζάκρη ( δια ζώσης), ο αντπεριφεριάρχης Πέλλας Δάνης Τζαμτζής, ο  αν. Διοικητής του νοσοκομείου Πέλλας Βαγγέλης Λόγγος, ο πρόεδρος της ΕΝΙΠ Μπάμπης Αποστολίδης, ο πρόεδρος των εργαζομένων Σίμος Φωστηρόπουλος, ιατροί, εργαζόμενοι,  κ.α.

Αφού αναδείχθηκαν τα προβλήματα και οι ελλείψεις του νοσοκομείου αποφασίστηκε η συστράτευση στον αγώνα για την αυτοτέλεια και  αναβάθμισή του.
Υπενθυμίζουμε ότι την προσεχή Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου, στις 5.00 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο στον πεζόδρομο Γιαννιτσών για το νοσοκομείο.

Δείτε την συνεδρίαση:

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

10 comments:

  1. Παρακολουθησα με ιδιαιτερη προσοχη το Δ.Σ και οι διαπιστωσεις μου ειναι οι ακολουθες: εγινε μια γενικολογη συζητηση διχως ουσια, τα προβληματα ουσιας κρυφτηκαν κατω απο το χαλι, αναδειχθηκαν οι μισθολογικες αξιωσεις των ιατρων & νοσηλευτων, δοθηκε η δυνατοτητα να ακουστει η θεση του ΚΚΕ για την δημοσια υγεια και προσπαθησαν ορισμενοι εκ των ομιλητων να μας ενημερωσουν για τους μισθους των δικαστων, να καπελωσουν την πιθανη αυτοτελεια του νοσοκομειου, να μας εκπληξουν δυσαρεστα οτι γι ολα φταινε οι αλλοι οταν αυτοι ειναι οι εκπροσωποι μας στην βουλη εδω και δεκαετιες και αλλα πολλα απιθανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια ωραια παρεα με ιδιαιτερα καλη διαθεση αποφασισαν να κανουν Δημοτικο Συμβουλιο για να βρουν λυσεις για το Νοσοκομειο Γιαννιτσων. Ενα νοσηλευτικο ιδρυμα που σε επιπεδο περιφερειας σταθηκε με αξιοπρεπεια και τελικα καταφερε να βγει νικητης απο την μαστιγα της πανδημιας και οχι μονο. Παρακολουθησαμε εναν Διοικητη που με ειλικρίνεια εκανε εναν απολογισμο και ενημερωσε για τις ελλειψεις που πρεπει επειγόντως να καλυφθουν και μια εξαιρετη επιστημονα αναισθησιολογο ιατρο που ειπε τα πραγματα με το ονομα τους. Σωστη η ενεργεια του Καστεριδη που το προκαλεσε αλλα δεν τον ειδα να ζηταει εξηγησεις απο την δημοτικη αρχη για την αποχη και την ανεπαρκεια της στις δυσκολες ωρες που ζησαμε ολοι. Ειδα επισης μια βουλευτη (η οποια πρεπει να εκλεχθηκε μολις χθες) να εχει αποριες και να κουναει το δακτυλο σε καποιους οταν η ιδια εδω και εικοσι χρονια ειναι αντιπροσωπος των πολιτων της Πελλας στην Βουλη των Ελληνων. Εναν τραγικο αντιπεριφερειάρχη ο οποιος μετεφερε την μπαλλα στην μισθοδοσια των Δικαστων καθως και μια ξενερωτη κομμουνιστικη προπαγανδα απο των προεδρο των Νοσοκομειακων Ιατρων. Το χειροτερο ομως ολων δεν ηταν οτι ο Σταμκος γλυτωσε εξ αιτιας της ανεπαρκειας του αλλα η αθλια σταση αλλου υποψηφιου Δημαρχου ο οποιος ζωντας σε αλλο πλανητη παρουσιασε την ιδια μερα και ωρα το εμβλημα του συνδιασμου του οταν ολη η Πελλα απο τον Αγ. Αθανασιο εως και τα Αθυρα ασχολειται με την εξευρεση βιωσιμης λυσης για τις μοναδες υγειας του Νομου. (Μπραβο κ. Φουντουκιδη)!! Διαβασα για Δημους οπως ο δικος μας (Σερρων, Αλεξανδρουπολης, Δραμας, Κατερινης, Γρεβενων) να εχουν δωρισει με αποφασεις των δημοτικων τους συμβουλιων εκατονταδες χιλιαδες ευρω για τον εξοπλισμο των κατα τοπους νοσοκομειων τους και δεν βρεθηκε καποιος εστω περαστικος να ρωτησει τον Δημαρχο Πελλας αν εχει στηριξει την προσπαθεια αυτη εμπρακτα. Με τσαι και συμπαθεια μπορει να ηταν παρων αλλα μεχρι εκει. Επειδη στο σοβαρο αυτο θεμα που δεν εχει κομμα, χρωμα, δημοτικες παραταξεις κλπ πρεπει να ειμαστε ολοι παροντες οχι μονο στο ψηφισμα του Δ.Σ και στα συλλαλητήρια. Πρεπει να ειμαστε ολοι παροντες με την συμπεριφορα μας, την καλοπιστια μας και να "σπασουμε αυγα" αν χρειαστει με ολους οσους θελουν να βλαψουν τον δημοσιο και δωρεαν χαρακτηρα του πολυτιμουερου αγαθου που ειναι η υγεια. Για τους παππούδες μας, τους γονεις μας, τα παιδια μας, τα εγγονια μας, τους φιλους μας, τον συνανθρωπο μας και κυριως για τους εχοντες αναπηρια οποιας μορφης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αριστη αναλυση και συμφωνω απολυτα μαζι σου.Ετσι ειναι δυστυχως.Το μονο που εχω να πω ειναι ντροπη στον Φουντουκιδη.Η ονοματοδοσια θα μπορουσε να περιμενει μια μερα.Οχι νεος αλλα σκουριασμενο συρμα ειναι με χαμηλη αντιληψη.

      Διαγραφή
    2. Γράφει ο καθένας την παπαριά του συνεισφέροντας, με το μυαλό του, στον δημόσιο διάλογο. Και καταλήγει στο συμπέρασμα ότι για όλα φταίει ο Φουντουκίδης... Άσε μας κουκλίτσα μου!! Να λέτε ευχαριστώ που σας παρουσιάζεται η επιλογή του Φουντουκίδη γιατί χωρίς αυτήν είστε καταδικασμενοι.

      Διαγραφή
    3. Τόσο πολύ τον φοβάστε τον φουντουκιδη; Πεταγεστε σε άσχετο θέμα σε άσχετο χρόνο για να πείτε άσχετο πράγμα. Άρα το σκουριασμένο σύρμα ποιος είναι; Μάλλον εσείς που νομίζετε ότι επηρεαζεται με την χολή που βγάλατε

      Διαγραφή
  3. ΟXI ΦIΛE H AYTOTEΛEIA EXEI ONOMATEΠΩNYMO KAPAΣMANHΣ. TO ΠAPAKOΛOYΘHΣA ME KAI EMEIΣ. EYTYXΩΣ ΠOY YΠAPXEI KAI AYTOΣ KAI MAΘAINOYME KAMIA AΛHΘEIA . EΠPEΠE NA ΠEI TA ONOMA AYTΩN ΠOY ΛEΓANE OTI ΔEN ΘA ΠEPAΣEI H TPOΠOΛOΓIA KAPAΣMANH ΓIA THN AYTOTEΛEIA . EBAΛE TA ΠPAΓMATA ΣTHN ΠPAΓMATIKH TOYΣ ΔIAΣTAΣH OΠΩΣ KAI O ΔIOIKHTHΣ ΠOY HTAN KATAΠEΛTHΣ ME TA ΣTOIXEIA ΠOY ΠAPEΘEΣE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΡΕ ΣΤΟΚΕ ΘΡΥΨΑΛΙΑΣΜΕΝΕ? ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΛΕΣ? ΜΙΑ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΩΣΤΗ. Ο ΤΖΑΜΤΖΗΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΟ Κ ΣΤΑΜΕΝΙΤΗ.ΚΑΛΟΣ Ο ΛΟΓΓΟΣ Ο ΚΑΣΤΕΡΙΔΗΣ Ο ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ Θ Ο ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ.ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΗΤΑΝ ΜΠΑΖΑ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ.

      Διαγραφή
  4. ΣE ΣENA AΠANTΩ BΛAMMENE ΓIATI EIΣAI ΓKAΓKA KAI ΔEN KATAΛABAINEIΣ. KAPAΣMANHΣ ΛOΓΓOΣ BAΛANE TA ΠPAΓMATA ΣTHN ΘEΣH KAI EIΠAN TO TI MEΛΛEI ΓENEΣΘAI. TI ΔEN KATAΛABAINEIΣ BΛAKA;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εμένα με προβλημάτισε η έμμεση καταγγελία Καρασμάνη για το εμπόδιο που βάζουν κάποιοι μην προχωρήσει η αποσύνδεση των νοσοκομείων . Και λαμβάνοντας υπόψη την ανακοίνωση που είχε βγάλει ότι ο Πλευρης τελευταία στιγμή έκανε πίσω και δεν ψηφιστηκε η τροπολογία του καρασμανη. Με βάζει σε σκέψεις. Γιατί το κάνουν.;Και μάλιστα είδα και βίντεο εδώ στην καρατζοβα τον Πλευρη στην βουλή να το λέει. Με αυτές τις κακίες πως θα λειτουργήσει το νοσοκομείο.;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επιτέλους ένα σοβαρό θέμα που μας αγγίζει όλους και ευγε για την πρωτοβουλία Καστεριδη ώστε να ακουστούν απόψεις. Σωστή η πρόταση για την αυτοτέλεια των Νοσοκομείων η οποία δικαιωματικά είναι διεκδίκηση Καρασμάνη εδώ και χρόνια. Αλλά εδώ το θέμα είναι η ενίσχυση της λειτουργίας του Νοσοκομείου. Εξαιρετική τοποθέτηση του Διοικητή που φάνηκε ότι έχει κάνει τα πάντα και συγχαρητήρια για την διαχείριση του την περίοδο της πανδημίας. Συγκριτικά με άλλες περιοχές και Νοσοκομεία το δικό μας τα πήγε περίφημα (μιλώ και ως ασθενής που νοσηλεύτηκε). Μπράβο και στην Γιατρό που μίλησε από καρδιάς ως ΣΤΡΑΤΙΏΤΗΣ ΤΟΥ ΕΣΥ. Νιώθω εμπιστοσύνη ότι με τέτοιους ανθρώπους θα βρεθούν λύσεις. Αλλά εκείνος ο Σταμκος ο οποίος έχει θητευει ως Διοικητής σε Νοσοκομείο δεν είχε κάτι παραπάνω να πει. Να υποδείξει έναν τρόπο για λύση. Μόνο λεζάντα για το συλλαλητήριο. Όπως έκανε ο Γιάννου στην Εδεσσα. Το οποίο διοργανώνεται από τους πυρήνες του ΚΚΕ. Είστε άξιοι της τύχης σας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.