Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επίσκεψη του Θ. Θεοδωρίδη στο Μουσικό Σχολείο Γιαννιτσών (φωτο)



«Είναι από τα πρώτα έργα που έχουμε για υλοποίηση στο πρόγραμμά μας»

Επίσκεψη στο Μουσικό Σχολείο Γιαννιτσών πραγματοποίησε ο υπ. Δήμαρχος Πέλλας και επικεφαλής του Συνδυασμού «Πέλλα Μπροστά» Θεόδωρος Θεοδωρίδης, συνοδευόμενος από την υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο κα Γεωργιάδου Σωτηρία (Ρούλα).

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης είχανε την ευκαιρία να ενημερωθούν από τον Διευθυντή του Μουσικού Σχολείου κ. Περικλή Βασιλειάδη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το σχολείο με κυριότερο αυτό της στέγασης.

Ο κ. Θεοδωρίδης δήλωσε σχετικά με την επίσκεψη στο Μουσικό Σχολείο: «Ως Πέλλα Μπροστά ξεκινάμε έναν κύκλο επαφών με διάφορους κομβικούς φορείς της πόλης και όλο του Δήμου Πέλλας. Σήμερα επισκέφτηκα μαζί με την υπ. Δημοτική Σύμβουλο κα Γεωργιάδου το Μουσικό Σχολείο Γιαννιτσών και διαπιστώσαμε τον αγώνα που κάνουν οι εκπαιδευτικοί προκειμένου να λειτουργεί απρόσκοπτα. Δυστυχώς επί 26 χρόνια υφίσταται το πρόβλημα της στέγασης του Μουσικού Σχολείου με αποτέλεσμα τα παιδιά μας να διδάσκονται σε αίθουσες προκάτ και λυόμενα κτίρια προσωρινής διαμονής ακατάλληλα για μάθηση. Οι συνθήκες αυτές, δεν μας τιμούν και είναι από τα πρώτα έργα που έχουμε για υλοποίηση στο πρόγραμμα μας».

Από το Γραφείο Τύπου του συνδυασμού ''Πέλλα Μπροστά''
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

13 comments:

  1. Ότι να ναι τους έπιασε ο πόνος!!!! Ενόψει εκλογών για πολλά θα ενδιαφερθούν τόσα χρόνια που ήταν αυτός και οι άλλοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΕΙΣ. Ο ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ; ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΠΟΥ ΒΟΣΚΕΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ; ΣΑΝΟ ΛΗΓΜΕΝΟ ΤΡΩΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΡΙΖΕΤΕ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΘΟΔΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟ ΕΠΑΙΝΟΥ

      Διαγραφή
    2. Για πες μας τι έκανε στην κρύα Βρύση;

      Διαγραφή
    3. Ο ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ. ΕΚΑΝΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ, ΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ, ΤΟ 4 ΔΗΜΟΤΙΚΟ- ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ, ΤΟ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΑΓΡΌΚΤΗΜΑ, ΤΟ ΕΠΑΛ, ΤΙΣ ΛΑΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ, ΤΟ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΩΝ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΩΝ, ΑΣΦΑΛΤΟΣΡΩΣΕΙΣ 40 ΔΡΟΜΩΝ, ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΟΔΟ, 20 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ, ΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ, ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΤΣΙΜΕΝΤΑΥΛΑΚΩΝ, ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΡΑΣΠΕΔΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΦΩΤΙΣΜΟ, ΣΤΗΡΙΞΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ, ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΑΠΟΛΛΩΝ, ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ, ΤΗΝ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ, ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ, ΤΑ ΠΑΡΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΧΑΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΝΤΕΛΕΙΑ, ΕΧΤΙΣΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΜΟΥ ΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ. ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΤΟΥ ΣΤΑΜΚΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΟΥ. ΑΝ ΜΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΕΡΓΑ ΕΝΕΤΑΞΕ ΩΣ ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΛΛΑΣ ΤΑ ΕΧΑΣΕ. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΠΟΛΥ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ Γ. ΣΤΑΜΚΟΥ!!!!!!

      Διαγραφή
    4. Ο Στάμος ξεχρεωσε την κρύα Βρύση!!!!

      Διαγραφή
    5. ΜΕΓΑΛΟ ΕΦΙΑΛΤΗ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΟΔΩΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΑΣ ΣΤΙΣ 6'38 ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΟΤΣΑΝΕΣ. ΠΟΙΑ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ ΞΕΧΡΕΩΣΕ ΒΡΕ ΑΘΛΙΕ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΟΦΕΙΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΩΝ ΔΗΜΩΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ?? ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΗΤΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΜΗΔΕΝΙΚΑ. ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΕΣΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΚΑΤΣΕ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΛΟΓΩ Ν.Δ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΛΕΠΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΓΙΝΕΙ ΕΞΩΝΥΧΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 14 ΕΤΙΑ ΣΑΣ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΜΗΝ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΚΛΟΥΒΑΚΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΙΔΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΑΥΛΙΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ. Ο ΘΟΔΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΩΤΑΤΑΤΟΣ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΗΣ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΠΟΥ ΤΣΙΜΠΗΣΑΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΟΥ ΣΤΑΜΚΟΥ; ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΣΕΙΣ..

      Διαγραφή
    6. Φταίει ο Στάμκος που δεν πήγε στον εισαγγελέα όταν ανέλαβε!!!! Όσο για σένα σκυλάκι του Τεό τα λέμε μετά της εκλογές!!!! Ποιος ξέρει εκλογές είναι θα δούμε!!!! Για τους λαμπτήρες έχεις να πεις κάτι;;;

      Διαγραφή
    7. ΣΚΥΛΑΚΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΟ. ΑΝ ΕΙΧΕ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΩΣ ΤΟΝ ΚΟΒΕΙΣ ΓΙΑ ΑΓΑΘΟ?? ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΜΠΤΗΡΕΣ ΕΣΕΙΣ ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΒΥΘΙΣΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΓΑ ΣΚΟΤΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ. ΩΣ ΤΥΦΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΝΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΜΗΡΟΥΣ ΤΗΣ ΤΥΦΛΑΣ ΣΑΣ.

      Διαγραφή
  2. Ποσό ενδιαφέρθηκε όταν ήταν αντίπεριφερειαρχης πριν τον βγάλει έκπτωτο μια δικαστική απόφαση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. Ζειτε τον ΤΙΤΑΝΙΚΟ του Σταμκου. Δεν θελει πολυ μυαλο να το καταλαβεις...

      Διαγραφή
  4. Θόδωρε δυνατό συνδυασμό και τίποτα άλλο. Είσαι δήμαρχος. Ο Σταμκος τελειωμένος. Όταν βλέπεις το πουλέν του Σταμενίτη ο Θωμάς να κουρνιαζει αλλού και αυτός να το χειροκροτει και συμβία του να τον επευφημει . Τον αδειάζει και ο Σταμενίτης. Και ακόμα που είσαι. ΔΥΝΑΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΌ .Και από εκεί και πέρα όλα πρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΘOΔΩPA EIΣAI TPENO TPABAΣ. O ΛAKHΣ ΔINEI ΣTON KAΣTEP TO 80%, ΣTON MIKPO TO 15%, AΠO KAΘOΛOY EΩΣ 5% ΣE ΣENA. ΓIA KOITA TI ΓINETAI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.