Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κακοκαιρία: Πλημμύρες και καταστροφές στην πόλη της Αριδαίας (βίντεο)



Η σφοδρή βροχόπτωση μετέτρεψε τους δρόμους σε ποτάμια μέσα σε λίγα λεπτά στην Αριδαία. Σπίτια και καταστήματα έχουν πλημμυρίσει με τους κατοίκους και τους καταστηματάρχες να μην ξέρουν τι να κάνουν. Ανυπολόγιστες οι ζημιές: 
Δείτε τις εικόνες μέσα από την κάμερα του inPozar.gr:

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

10 comments:

  1. Μπράβο δήμαρχε.
    Κολυμβητήριο μπορεί να μη μας έκανες, αλλά κατάφερες το ακατόρθωτο.
    Έκανες όλη την Αριδαία κολυμβητήριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κολυμβητήριο μας έκανε ο Μπίνος, έτοιμο το είχε στα χαρτιά μόνο! Τα λεφτά μόνο δε ξέρουμε τι έγιναν!

      Διαγραφή
    2. τι μπιν τι μπατς τι παρουτ καήκαμε γενικώς....κάτι καλύτερο δεν έχει αυτός ο τόπος? ακόμα κι αυτοί που φιάχνουν σχήματα για τα καρναβάλια λένε ότι κατεβάζουν συνδυασμό...τσιγάρο πρέφα κινητό ,κιλά περίσια...αλησμόνητες πατρίδες κι έχει ο μήνας 9.Τέλος Τιτανικός.

      Διαγραφή
  2. Ο άλλος,ο αρμόδιος αντιδημαρχος;όλα πάνε θαυμάσια!!!!!προχθές ανέβαζε φώτο πως όλα τα φρεάτιο είναι πεντακάθαρα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δήμαρχε Αριδαίας 22 χρόνια στην Αριδαία τέτοια κατάντια δεν είδαμε ποτέ.
    Καθαρίστε και τίποτε μη καμαρώνεις στις φωτογραφίες μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βενετία την έκανε την Αριδαία, ρε αχάριστοι. Υπήρχε σχέδιο αλλά που να το καταλάβετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και ο Παρούτογλου πολιτευτής με ευθύνες και ο Μπίνος και ο Μπάτσης. Ο Χατζηδημητρίου λέει ότι αποσύρεται γι αυτό δεν τον αναφέρω.Και σχολιάζω για να σας ξαφνιάσω : Κύριε Παρούτογλου ήσασταν υποψήφιος Βουλευτής του Πασόκ.Ένα κόμμα που κυβέρνησε δεκαετίες ! Τι κάνατε για την Αλμωπία? 0 (μηδέν ) εις το πηλίκο! Κύριε Μπίνο είστε συνέχεια με το χαμόγελο στις φωτογραφίες.Λάθος ! Η Αλμωπία είναι τόπος να στεναχωριέσαι...Κύριε Μπάτση...πήγατε στο Πατριαρχείο.Στο Καπιτώλιο πότε θα πάτε? Και στο Κρεμλίνο αν θέλετε να πάτε.Στην Αλμωπία όμως είστε μόνιμα απών και με τη φόρα που πήρατε μείνετε εκει που είστε! Δεν κάνετε για Δήμαρχος.Είστε για μεγάλα πράγματα: Υπουργός Εξωτερικών για εθνικά θέματα! Τόσα χρόνια στα θρανία ξέρετε και διεθνείς συμβάσεις και καλή ιστορία κλπ.
    Τελικώς αγαπητοί κάτοικοι της Καρατζόβας ξυπνήστε και βρείτε καλύτερους. Δεν υποννοώ κανέναν υποψήφιο αν νομίζει κάποιος ότι γλιτώνει κάποιος την κριτική μας.
    Καλή δύναμη στους επαγγελματίες που καταστράφηκαν.Ας ελπίσουμε ότι αυτοί ΔΕΝ θα κλείσουν τους δρόμους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 50 Χρόνια δημοκρατία, αυτό θέλατε αυτό πήρατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σε τέτοιες συγκρίσεις με πολιτεύματα θα λες φαντάσου να είχαμε χουντα πόσους νεκρους θα είχαμε.Τώρα και κριτική κάνεις και νεκρους δεν έχεις. Έλεος με απομεινάρια στο Άλωρο και το Νεοχώρι ρε παιδιά...έλεος.

      Διαγραφή
  7. κάποτε για να κατέβεις Δημοτικός σύμβουλος.... έπρεπε να έχεις τεχνικές γνώσεις.....Και αυτό σήμαινε να είσαι τουλάχιστον Μηχανικός.Τώρα κι ένας υπέρβαρος παχύσαρκος άνεργος απόφοιτος δημοτικού ή γυμνασίου ή ΕΠΑΛ (περίπουα ίδια δυναμική έχουν αυτά)...με πολλά προσωπικά προβλήματα.... μπορεί να νομίζει ότι έχει το δικαίωμα της υποψηφιότητας....Γιατί αυτό ειναι η Δημοκρατία.....
    Άσχετα αν αυτός ...κατά βάθος αγαπάει την άκρα δεξιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.