Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δήλωση Δημάρχου Αλμωπίας για ενίσχυση των κερασοπαραγωγών της ΑλμωπίαςΣτην Αλμωπία καλλιεργούνται 49.651 (πενήντα χιλιάδες χονδρικά) στρέμματα κερασιών.
Σε παραγωγή υπολογίζεται 50 χιλιάδες στρέμματα επί 700 κιλά σε τονάζ υπολογίζεται 35 χιλιάδες τόνους.
Η φετινή χρονιά ήταν από τις δυσκολότερες καθώς έχει ανέβει το κόστος για την παραγωγή της καλλιέργειας κερασιάς και μαζί με τις χαμηλές τιμές διάθεσης, τις υψηλές τιμές των φυτοφαρμάκων και λιπασμάτων .
Τα προβλήματα στην διάθεση του προϊόντος, είτε λόγω του πολέμου της Ουκρανίας είτε λόγω της οικονομικής κρίσης, οδήγησαν τα νοικοκυριά και τους αγρότες του Δήμου Αλμωπίας, ώστε να συρρικνωθεί το εισόδημα μας, καθώς και εγώ προσωπικά ασχολούμαι με την καλλιέργεια κερασιάς.

Κύριε Αντιπεριφερειάρχα,

Κύριοι βουλευτές, ζητούμε να αποκατασταθεί με δικές σας παρεμβάσεις ,πέρα από τις προβλεπόμενες και εννοώ τα πορίσματα του ΕΛΓΑ , η ενίσχυση των αγροτών που ασχολούνται με την καλλιέργεια κερασιάς ανάλογη με αυτά που προβλέψατε για τις άλλες καλλιέργειες.

Δήμαρχος Αλμωπίας
Χρήστος Μπάτσης
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.