Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πρόταση από την ''Ενωτική Δράση'' για έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα το ιδιοκτησιακό στις περιοχές Άγιος Μάρκος, Ντερέ και ΚαραμάνΠρόταση από την Ενωτική Δράση για έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Έδεσσας, το οποίο θα αφορά το νομοσχέδιο ‘’Ρυθμίσεις για τα κατεχόμενα ακίνητα του Δημοσίου και άλλες διατάξεις’’.

Με το νομοσχέδιο, το οποίο έθεσε σε δημόσια διαβούλευση το Υπουργείο Οικονομικών από τις 19 Ιανουαρίου 2023 μέχρι 2 Φεβρουαρίου 2023, επιχειρείται η επίλυση του ιδιοκτησιακού καθεστώτος των κατεχόμενων δημόσιων ακινήτων του Υπουργείου. Σε αυτό προβλέπεται η διαδικασία εξαγοράς των ακινήτων αυτών από τους κατόχους τους και η αποκατάσταση των προσώπων που διατηρούν στα ακίνητα αυτά την κατοικία τους.

Οι ρυθμίσεις αυτές αφορούν άμεσα τους πολίτες της πόλης της Έδεσσας στις περιοχές ‘’Άγιος Μάρκος’’, ‘’Ντερέ’’ και ‘’Καραμάν’’, που επί δεκαετίες βρίσκονται σε καθεστώς αμφισβήτησης των ιδιοκτησιών τους από το Δημόσιο.

Πρόταση της Ενωτικής Δράσης είναι να συγκληθεί άμεσα έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο για να συζητηθεί το θέμα, να ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι για τις διαδικασίες που προβλέπονται, ,να διατυπωθούν προτάσεις και παρατηρήσεις επί του νομοσχεδίου και να συμμετέχουμε στην δημόσια διαβούλευση προκειμένου να υπάρξουν βελτιώσεις και να ενταχθούν όλες οι περιπτώσεις στις διατάξεις του νόμου. 
Share on Google Plus

  Blogger Comment
  Facebook Comment

5 comments:

 1. 4 χρόνια γιατί δεν είπατε τίποτε τι περιμένατε; να έρθουν εκλογές και να βγείτε για μάζεμα προβάτων!ρε Αντώνη έλεος με αυτά θα πάτε μπροστά;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Που να πάνε μπροστά ; Δεν είδες τι έχει μαζέψει ; Με σβούρα ,ηλεκτρολόγους, συνταξιούχους και λαμόγια τι περιμένει ; 10% να πιάσει καλά θα είναι . Και να θέλει κάποια άλλη παράταξη να συγχωνευτεί μαζί του έχει πολλά βαρίδια μαζί του .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ξύπνα ο άλλος είναι στον υφυπουργό σε διαβούλευση από προχθές! πλάκα πλάκα αν κάτσει ξανά ο γιαννου πάλι θα χάσετε ΞΥΠΝΑΤΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Θα είναι μεγάλη τύχη για την πόλη να ξαναθέσει υποψηφιότητα ο Δήμαρχος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Γιάννου και πάλι Γιάννου ειστε πολύ λίγοι μπροστά του.κοροιδα

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.