Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση του Βουλευτή Πέλλας Διονύση Σταμενίτη (φωτο)



Μαζί με πολίτες από όλο τον Νομό Πέλλας που γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα της εκδήλωσης καθώς επίσης και τον προθάλαμο και τη δεύτερη αίθουσα του Ξενοδοχείου «Πέλλα», ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Διονύσης Σταμενίτης γιόρτασε την ονομαστική του εορτή και έκοψε την πρωτοχρονιάτική πίτα του πολιτικού του γραφείου, τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου.

Ξεκινώντας το σύντομο χαιρετισμό του ο Βουλευτής μίλησε για τις δύσκολές στιγμές που βρέθηκε η περιοχή της Αλμωπίας λόγω της μεγάλης νεροποντής ενώ πριν την έναρξη της εκδήλωσης με ανακοίνωση του ζήτησε από τους συμπολίτες του στην Αριδαία να μην μετακινηθούν και να ακολουθήσουν τις συμβουλές της πολιτικής προστασίας και των αρμόδιων αρχών.

Κάνοντας έναν μικρό απολογισμό των πεπραγμένων της κοινοβουλευτικής του θητείας ο κ. Σταμενίτης μίλησε για τον τρόπο που επιλέγει να πολιτεύεται ώστε να συμβάλλει στην επίλυση των προβλημάτων του τόπου του και να φέρνει αποτελέσματα. Στάθηκε ιδιαίτερα στα έργα που δρομολογήθηκαν για τον Νομό Πέλλας κατά τη διάρκεια της κυβερνητικής θητείας της Νέας Δημοκρατίας, ξεχωρίζοντας αυτό του δρόμου «Θεσσαλονίκη – Γιαννιτσά – Έδεσσα», του Φράγματος Αλμωπάιου, του νέου Δικαστικού Μεγάρου Έδεσσας και του Κάστρου της Χρυσής, τονίζοντας τις ενέργειες που έκανε ο ίδιος για τη διεκδίκηση τους και επαναλαμβάνοντας τη θέση του ότι ο δρόμος που ο ίδιος ακολουθεί, ώστε να είναι χρήσιμος στον Νομό Πέλλας και να προσφέρει στους συμπολίτες του, βασίζεται στο τρίπτυχο: «Γνώση – Διεκδίκηση – Αποτελεσματικότητα».

Ο Διονύσης Σταμενίτης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του μίλησε για την επόμενη ημέρα και τους στόχους της νέας τετραετίας, τονίζοντας πως το μεγάλο στοίχημα για την περιοχή είναι η δημιουργία φιλικού περιβάλλοντος για προσέλκυση επιχειρήσεων αλλά και η παροχή κινήτρων για την περαιτέρω ανάπτυξη των υφιστάμενων. Δίνοντας το στίγμα της στρατηγικής που θα ακολουθήσει, τόνισε ότι η επίτευξη των παραπάνω στόχων θα δώσει ώθηση στην τοπική μας οικονομία, θα συμβάλλει στη δημιουργία θέσεων εργασίας και θα δώσει προοπτική στους νέους της περιοχής.

Κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Σταμενίτης ευχαρίστησε τους συμπολίτες του για την παρουσία τους αλλά και για την υποστήριξη στο πρόσωπο του όλα τα χρόνια που πολιτεύεται. Εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η Νέα Δημοκρατία θα επικρατήσει στις εκλογές, η οποία, όπως τόνισε, πηγάζει από το έργο που έχει συντελεστεί και τον τρόπο που διαχειρίστηκε η κυβέρνηση τις μεγάλες εξωγενείς κρίσεις.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Ημαθίας και Β’ Θεσσαλονίκης, κ. Τσαβδαρίδης και κ. Βαρτζόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πέλλας κ. Τζαμτζής, ο Δήμαρχος Πέλλας κ. Στάμκος, ο Δήμαρχος Κατερίνης κ. Κουκοδήμος, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι από τους Δήμους του Νομού Πέλλας καθώς στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Από το πολιτικό γραφείο του βουλευτή





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 comments:

  1. Τί να πρωτοπεί κανείς για τον αντιπρόσωπο του νομού Πέλλας, ο οποίος ξεκινά το δελτίο τύπου του, αναφέροντας μας, ότι το ποίμνιο του δεν κατάφερε να γεμίσει το δεύτερο υπόγειο και το πάρκινγκ του ξενοδοχείου στο οποίο επιτέλους έβγαλε έναν λόγο δίχως να διαβάζει τα χειρόγραφα που του πασάρουν οι λογογράφοι του κόμματος του, όπως επανειλημμένα κάνει στο κοινοβούλιο.
    Ειλικρινά είχε κανείς το θάρρος να δεί έστω και ένα βίντεο από τις υπαγορευμένες τοποθετήσεις του στο κοινοβούλιο;
    Να δεί πραγματικά τί έχει ψηφίσει αυτός ο άνθρωπος;
    Τον έχει δεί κανείς να μιλάει στο κοινοβούλιο, που αλλάζει κάθε δέκα δευτερόλεπτα τις σελίδες λές και του τις έχουν εκτυπώσει σε μέγεθος 40px, ενώ τα χέρια του τρέμουν και αλλάζουν θέση συνέχεια καθώς δίνει εξετάσεις στους ιερεξεταστές του νεοφιλελευθερισμού;
    Πραγματικά δείτε τις ομιλίες αυτού του αντιπροσώπου μας στην ιστοσελίδα του.
    Έχει συνειδητοποιήσει κανείς από τους παρευρισκόμενους πολίτες από το νομό Πέλλας που γέμισαν ασφυκτικά τους χώρους του ξενοδοχείου ποιά νομοσχέδια έχει ψηφίσει αυτός ο αντιπρόσωπος μας;
    Με την ψήφο του οποίου υποβαθμίστηκαν η υγεία, η παιδεία, το εισόδημα όλων των Ελλήνων, άρα και των πολιτών της Πέλλας;
    Ο οποίος αντιπρόσωπος θεώρησε φρόνιμο από τα Γιαννιτσά, να συστήσει στους συμπολίτες από την Αλμωπία να μην μετακινηθούν λόγω έντονων καιρικών φαινομένων, ενώ στην αρχή του δελτίου του καλωσόρισε στο ξενοδοχείο "τους πολίτες από όλο τον Νομό Πέλλας";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι πολίτες του νόμου κόντεψα να χάσουν τις επιχειρήσεις εκείνη τη νύχτα και εσείς βγαίνετε φωτογραφίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ο εν λογω κυριος για την δικη του επιχειρηση νοιαζοταν.

      Διαγραφή
  3. Ούτε φοβήθηκα μηπως ξαναζήσουμε το 1979

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αφου δευθετησε πρωτα τα αποτελεσματα απο τα πλημμυρρικα φαινομενα στο νομο και ανεβασε φωτο και δελτια τυπου για τις υποσχεσεις και τον αγωνα που δινει, ειπε ωρα ειναι τωρα να κανουμε και την αυτοπροβολη μας, κατι που ξερει πολυ καλα οφειλουμε να το ομολογησουμε, ετσι για να μην ξεχνιομαστε. Και μεσα στην αυτοπροβολη μιλησε για τα εργα που ετρεξε και υλοποιησε κι αυτα που θα γινουν εαν επανεκλεγει. Μωρε ΜΑΥΡΟ στο μαυρογιαλουρο γιατι δεν υπαχει φιλοτιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κε Σταμενιτη, καλο θα ηταν στις δυσκολες οικονομικες συγκυριες που περναει ο κοσμακης, να ησασταν πιο χαμηλων τονων και προβολης. Αλλα θα μου πει καποιος τι τον νοιαζει, αυτος τα πληρωνει, απο την δικη μας την καμπουρα βγαινουν. Τουλαχιστον ας σεβοσασταν την κρισιμοτητα των στιγμων, λογω κακοκαιριας, κι ας κρατουσατε σιγη ιχθυος, οπως κανανε και οι αλλοι συναδελφοι σας. ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΣΙΠΑ.Μαλλον ειναι δυο εννοιες που λειπουν απο το λεξιλογιο σας. Λυπαμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. TON YΠOΔEXTHKAN ΩΣ TON MAKEΔONA NEO AΓIO ΔIONYΣIO. ETΣI TON EXPIΣE O NIKOΣ ΦΩTOΣ ΠPΩHN ΠEPIΦEPEIAPXHΣ MAKEΔONIAΣ KOMMATIKΩN OPΓANΩΣEΩN. TI AΛΛO ΘA ΔOYME MEXPI THN HMEPA TΩN EKΛOΓΩN. IΔΩMEN.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. KYPIE ΠPIOBOΛE ΔEN EIΣTE ΠAPATHPHTIKOTATOΣ KAI ΠAΛI ΔIABAZEI TA XEIPOΓPAΦA ΠOY TOY ΠAΣAPOYN.
    ΠAPATHPΩ MIA ΠPOKATAΛHΨH ΣAΣ, THN MIA AΔEIO THN AΛΛH KATAMEΣTO KAI TO ΣHMANTIKOTEPO TA NOMOΣXEΔIA ΠOY ΨHΦIZEI.
    KAI OI 158 TA IΔIA ΨHΦIZOYN .
    YΠAPXOYN ΣHMANTIKA ΛAΘH ΠOY EXEI ΔIAΠPAΞEI KAI TA ONOMAZΩ ΛAΘH ΓIA NA ZEI TON MYΘO THΣ ΩPAIAΣ ATMOΣΦAIPAΣ THΣ BAΣIΛOΠITAΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θυμηστε μου κ.Σταμενιτη που είστε βουλευτής τι έργο έχετε κάνει στο Ν.Πέλλας ;Αναβάθμιση λουτρών με ξένους επενδυτές ;Νοιαστήκατε ποτέ για την πρωτεύουσα του νόμου πως θα την αναδείξετε ως τουριστικό θέρετρο με κάποια σημαντική κερδοφορία;φτιάξατε το δρόμο του Αγ.Αθανασίου προς το Καιμακτσαλαν;Έγινε η σύνδεση του χιονοδρομικού με την Αριδαια;Ακούσατε ποτέ τα προβλήματα των αγροτών;κάνατε μήπως τον δρόμο Έδεσσα-Θεσσαλονίκη;αναλάβατε κάποιο υπουργείο ;με λυπεί πολύ να βλέπω φωτογραφίες και δημοσιεύσεις χωρίς έργο!κριμα!ηρθε η ώρα να πάρε σπίτι σας νομιζω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.